OMG

Rapper vermoordt vrouw voor ogen van kinderen en pleegt zelfmoord

foto: Instagram: @jeaann27 / @imjstash
  1. Newschevron right
  2. Rapper vermoordt vrouw voor ogen van kinderen en pleegt zelfmoord

J $tash is op 28-jarige leeftijd overleden door zelfmoord. De rapper uit Florida, vooral bekend van het tekenen bij het label Rich Forever van Rich The Kid, heeft volgens verschillende nieuwsbronnen uit Amerika een 27-jarige vrouw dodelijk neergeschoten in het bijzijn van haar drie kinderen, voordat hij zelfmoord pleegde.

Nieuwjaarsdag

Justin Joseph, de echte naam van J $tash, zou de moord gepleegd hebben op nieuwjaarsdag in een huis in Temply City, Los Angeles. De politie kreeg op zaterdag 1 januari rond 07:15 uur een melding binnen met betrekking tot huiselijk geweld.

Moord en zelfmoord

Toen de politie aankwam bij het huis, troffen ze Jeanette Gallegos, een 27-jarige vrouw waarmee Joseph zou daten, levenloos op de grond aan. Uit onderzoek van de politie blijkt dat de rapper meerdere keren geschoten heeft op het lichaam van Gallegos. Het lichaam van Joseph werd ook dood gevonden in het huis, met een pistool naast hem op de grond. De autoriteiten communiceren dat de rapper zelfmoord heeft gepleegd met het wapen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Drie kinderen

De overleden vrouw was een moeder van drie kinderen van 7, 9 en 11 jaar oud. Alle kinderen waren tijdens het incident in het huis aanwezig. De kinderen hebben verklaard dat hun moeder na een meningsverschil door Joseph werd meegenomen naar de slaapkamer. Uit wanhoop namen ze contact op met hun oma, die hen vertelde het alarmnummer te bellen.

De kinderen hebben vervolgens zelf de politie ingeschakeld. ''Op dit moment is er genoeg bewijs ter plaatse. De voorlopige informatie die we hebben gekregen van de kinderen in het huis, is dat we te maken hebben met moord en zelfmoord'', zei luitenant Derrick Alfred van de LAPD tegen KTLA5. De kinderen raakten niet gewond.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Zelfmoordpreventie

Denk je aan zelfmoord of maak je je zorgen om iemand anders? Praten over zelfmoordgedachten kan anoniem: chat via 113.nl, bel 113 of via het gratis nummer 0800-0113.

Ster advertentie
Ster advertentie