OMG

Vrouw steekt vriend dood met zwaard, staat lachend op politiefoto

foto: Twitter: @kfvsnews
  1. Newschevron right
  2. Vrouw steekt vriend dood met zwaard, staat lachend op politiefoto

Een vrouw uit Missouri heeft haar vriend op kerstavond vermoord met een zwaard. Ze schakelde vervolgens zelf de politie in, die haar aantrof in bebloede kledij met het steekwapen naast haar op de grond. De dame is lachend te zien op de politiefoto die na het incident werd gepubliceerd.

Methamfetamine

De lokale politie kreeg op kerstavond te maken met een vrouw die niet volledig bij bewustzijn was. De 32-jarige Brittany Wilson had zojuist haar vriend neergestoken met een zwaard en had totaal geen spijt van haar daad.

Ze zou haar vriend ''verlost hebben van kwade geesten die zich al maanden in zijn lichaam bevonden''. Wilson vertelde de politie dat ze eerder op de dag samen methamfetamine hadden genomen, ook wel bekend als de drug crystal meth.

Voorbedachte rade

Nadat de politie het huis was binnengegaan, vonden ze het levenloze lichaam van haar 34-jarige vriend. In zijn lichaam waren meerdere verse steekwonden te zien.

Wilson is na het incident direct meegenomen naar het politiebureau en is lachend te zien op de politiefoto die is vrijgegeven. Ze wordt beschuldigd van moord met voorbedachte rade.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie