OMG

Model niet uitgenodigd voor bruiloft beste vriendin, omdat ze er 'te goed' uitzag

foto: Instagram: @alenayildiz
  1. Newschevron right
  2. Model niet uitgenodigd voor bruiloft beste vriendin, omdat ze er 'te goed' uitzag

In het huwelijksbootje stappen is een van de meest onvergetelijke momenten in je leven die je het liefst met je beste vrienden en familie wilt delen. Een vriendin van het Duitse model Alena Yildiz dacht daar echter anders over. Het 21-jarige model mocht namelijk niet op de bruiloft van een van haar beste vriendinnen komen, omdat ze er 'te goed' uitzag.

"Extravagante jurk"

Dat is opvallend, aangezien de bruid helemaal zelf mocht bepalen wat Yildiz moest dragen. Het model zou samen met vijf andere vriendinnen als bruidsmeisje dienen. "Al onze vriendinnen droegen extravagante jurken, maar ze had alleen een probleem met de mijne", zei Yildiz tegen Insider. In een video op TikTok liet Yildiz haar teleurstelling blijken. Echter greep ze ook meteen het moment aan om een aantal foto's te maken in de jurk die haar 'te goed' stond.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Niet meer welkom

Hoewel de bruid de jurk uitkoos, mocht Yildiz helemaal zelf 1200 euro betalen voor de op maat gemaakte dress. Om te laten zien hoe de jurk haar stond, stuurde het 21-jarige model een video van zichzelf naar haar vriendin. Kort daarna belde ze Yildiz op om aan te geven dat ze toch twijfelt aan haar eigen keuze. Ze vond namelijk dat Yildiz te veel aandacht zou trekken op haar bruiloft. De twee raakten vervolgens verwikkeld in een woordenwisseling, waarna Yildiz te horen kreeg dat ze niet meer welkom was op de bruiloft van haar goede vriendin.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Giftige relaties

Niet geheel verrassend liep de vriendschap tussen hen stuk, iets wat Yildiz naar eigen zeggen zwaar valt. Volgens haar werkt jaloezie of het gevoel dat je met iemand moet concurreren alleen maar giftige relaties in de hand. "De schoonheid van een andere vrouw laat jouw schoonheid niet vervagen en ik zou willen dat meer mensen dat zouden begrijpen en zelfverzekerd zouden zijn."

Ster advertentie
Ster advertentie