OMG

Vrouw vindt hele kippenkop in haar KFC-bucket

foto: Twitter: @takeawaytrauma
  1. Newschevron right
  2. Vrouw vindt hele kippenkop in haar KFC-bucket

De meeste mensen die van kip houden, kunnen zo nu en dan wel genieten van een lekkere bucket bij de KFC. Een klant uit Engeland was echter in totale shock toen ze bezig was met haar maaltijd. Tot haar eigen verbazing stuitte ze op een gefrituurde kippenkop in haar hotwings-bucket.

Twee sterren

Gabrielle schrok zich op 3 december een ongeluk, toen ze tijdens het nuttigen van een bucket hotwings ineens een volledige kippenkop vastpakte. Ze liet direct een recensie bij KFC achter en voegde daar een foto aan toe waarop de volledige kippenkop duidelijk te zien is. Ze was waarschijnlijk in een gulle bui, want ondanks de shock beoordeelde ze haar maaltijd met twee sterren.

Op de foto van haar maaltijd zijn duidelijk de kop, snavel en ogen van de kip te zien. Gabrielles eetlust nam alles behalve toe op dat moment. ‘’Ik vond een gebakken kippenkop in mijn hotwings-bucket waardoor ik geen zin meer had in de rest, ugh.’’

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Meest gulle twee sterren ooit

KFC heeft inmiddels gereageerd op het voorval van Gabrielle en maakt ten eerste duidelijk verbijsterd te zijn door de foto. De voedselketen heeft een verklaring naar buiten gebracht waarin ze grappen dat men er nu zeker van kan zijn dat het om echte kip gaat. Ze leggen uit dat ze te allen tijde strikte controles uitvoeren en betreuren het feit dat het in dit geval mis is gegaan. Verder benadrukken ze dat het gaat om een uniek voorval.

Het bedrijf heeft ook contact opgenomen met de geschrokken klant. ''We hebben contact gehad met Gabrielle en haar gratis KFC-maaltijden aangeboden. We hebben haar en haar familie ook uitgenodigd om ons team te ontmoeten en in de keuken mee te kijken, zodat we haar vertrouwen terug kunnen winnen voor eventuele toekomstige bestellingen.''

Het is de vraag of Gabrielle ooit nog rustig kan genieten van een hotwing, maar de fastfoodketen is hoopvol gestemd en kijkt er naar uit ooit weer een vijf sterren-review van haar te ontvangen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie