Music

Missy Elliott en Timbaland hinten naar nieuw album

foto: AFP/EPA
  1. Newschevron right
  2. Missy Elliott en Timbaland hinten naar nieuw album

Het voelt alweer als een eeuw geleden dat Missy Elliott en Timbaland hiphopfans de ene na de andere hit voorschotelden. Waarschijnlijk komt daar snel verandering in, want het iconische duo lijkt eindelijk weer nieuwe muziek in petto te hebben voor fans, zo blijkt uit een Instagrampost van Timbaland.

"Go time"

Missy Elliott plaatste afgelopen maandag op haar Instagram Stories het bericht: "It's go time". In het bericht tagde ze niemand minder dan Timbaland, die gisteren een screenshot op zijn Instagram plaatste met als caption: "Tijd om op de 'go-knop' te drukken. We zijn aan zoals altijd. Gelukkige maandag".

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Nieuw album?

Mogelijk hinten Missy en Timbo naar de komst van een gloednieuw album. Begin december 2021 hintte Timbaland namelijk ook al naar een nieuwe Missy-plaat die door hem geproduceerd zou zijn. "Wie is er klaar voor dat nieuwe Missy Elliott en Timbaland album?", vroeg de producer in een tweet. Met meer dan 7.000 likes ziet het ernaar uit dat er genoeg animo is voor een nieuw project van het legendarische duo.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Supa Dupa Fly

Missy Elliott werkt al sinds het begin van haar carrière samen met Timbaland. Missy's eerste album Supa Dupa Fly is volledig geproduceerd door de producer en wordt vandaag de dag gezien als één van de beste hiphopalbums ooit gemaakt. Het album wordt vooral geprezen vanwege de creatieve lyrics en flows van Missy en de tijdloze, innovatieve beats van Timbaland. Na Supa Dupa Fly produceerde Timbo nog vier albums van de rapper. Sindsdien hebben de twee nog sporadisch samengewerkt, waaronder op haar laatste album The Cookbook en de EP Iconology uit 2019.

Ster advertentie
Ster advertentie