De Dixte

Burna Boy de DiXte met 'Last Last'

foto: YouTube: Burna Boyfoto: YouTube: Burna Boy
  1. Newschevron right
  2. Burna Boy de DiXte met 'Last Last'

In aanloop naar zijn nieuwe album Love, Damini dropte Burna Boy onlangs zijn nieuwe track Last Last. Op dit nummer heeft Chopstix, de producer van deze banger, een sample van Toni Braxtons hit He Wasn't Man Enough gebruikt. Hij bewijst daarmee dat het mixen van twee verschillende muziekgenres heel goed kan uitpakken. Deze energieke track ga je de aankomende week wat vaker horen, want Last Last is de nieuwe DiXte.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Last Last

In het leven krijg je weleens te maken met hoogte- en dieptepunten. Dat kan weleens lastig zijn. De African Giant herkent zich daarin en zingt over hoe de tragedies in zijn leven hem hebben gevormd. Ook vertelt hij op het nummer dat hij zichzelf ziet als een winnaar en dat zijn blik door een heartbreak vertroebeld is geraakt. Maar alles komt altijd goed volgens Burna Boy. "Why you say I did nothing for you. When I for do anything you want me to do. You will be my wife and we'll get it right", zingt Burna Buy onder meer. Hoogstwaarschijnlijk doelt hij daarmee op zijn ex vriendin Stefflon Don, waarmee hij drie jaar een relatie had.

Videoclip Last Last

De Afrobeat-artiest regisseerde de videoclip van Last Last helemaal zelf. De clip geeft een inkijkje in zijn persoonlijke leven, want in de clip zie je onder meer zijn vrienden en zijn osso.

Album Love, Damani

Burna dropt zijn album Love, Damini op 30 juni, een paar dagen voor zijn verjaardag. Aan Billboard vertelt hij over het aankomende album: "Dit project is voor mij iets persoonlijks, omdat het je een inkijkje geeft in mijn hoofd. Ik ben bijna 31 en heb nog geen kinderen. En op dit moment gaat het goed, maar gaat het tegelijkertijd ook wat minder. En dan word je wakker en begint het riedeltje opnieuw. Op mijn album vertel ik je daar meer over en vertel ik je ook wat er allemaal gebeurt in Nigeria. Want dat is iets wat ik altijd mee zal nemen."

Ster advertentie
Ster advertentie