De Dixte

Burna Boy en Wizkid de DiXte met 'B. D’OR'

foto: Instagram: burnaboygramfoto: Instagram: burnaboygram
  1. Newschevron right
  2. Burna Boy en Wizkid de DiXte met 'B. D’OR'

Als je Burna Boy en Wizkid op een track zet, weet je dat er heat gaat komen. Eerder dit jaar waren de Nigeriaanse artiesten samen te horen op de heerlijke tune Ginger. Onlangs dropte 'The African Giant' samen met Wizkid zijn nieuwe pokoe B. D'OR. Bereid jezelf maar voor om wat Nigeriaanse danspasjes te leren, want deze heerlijke afro-tune is de DiXte van deze week.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

B. D’OR

B. D'OR, die is geproduceerd door de Grammy-genomineerde producer P2J, is gebaseerd op de Ballon d’Or. Dat is een belangrijke prijs, die jaarlijks wordt gegeven aan de beste voetballer. Ondanks dat de artiesten geen voetbalspellers zijn, laten de artiesten op de tune weten dat ze grote spelers zijn in de muziekwereld.

Familie en muziek

Dat Burna Boy en Wizkid een goede band hebben, blijkt uit een Instagrampost van Burna Boy. "Deze grote tune in samenwerking met mijn broer is nu uit", schrijft hij. De twee zien elkaar als familie en die vibe hoor je ook terug op B. D’OR. Het duo vult elkaar goed aan en zorgt ervoor dat de track als een warme, dikke winterjas voelt in deze koude maanden.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie