De Dixte

Miraa May en Stefflon Don de DiXte met female empowerment-track 'Big Woman'

foto: YouTube: Miraa Mayfoto: YouTube: Miraa May
  1. Newschevron right
  2. Miraa May en Stefflon Don de DiXte met female empowerment-track 'Big Woman'

Het kan nooit kwaad om eraan herinnerd te worden dat je een boss bent! De Britse r&b-zangeres Miraa May vond dat ook en schakelde de hulp in van haar landgenoot Stefflon Don om hier een track over te maken. Het resultaat is de vurige single Big Woman. Dit nummer is de nieuwe DiXte en ga je deze week daarom vaker horen bij FunX.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Big Woman

Big Woman gaat voornamelijk over de kracht van zelfverzekerde vrouwen. Zo laat Miraa May op het nummer weten dat ze alles zal doen om haar doelen te bereiken. "I'm not gone quit, baby. Just watch me win."

"Dit is onze nieuwe girl anthem"

Op haar Instagram laat Miraa May weten dat ze Stefflon Don dankbaar is voor haar hulp. "Bedankt voor al je liefde en support." Daarnaast laat de zangeres ook weten dat Big Woman een lied is voor 'alle vrouwen'. "Dit is onze nieuwe girl anthem", schrijft de artiest bij de foto.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Debuutalbum

Misschien had je nog niet van Miraa May gehoord, maar als het aan de Blessed-zangeres ligt, wordt 2022 haar jaar en zal je haar daardoor snel genoeg leren kennen. Dit jaar dropt de zangeres namelijk haar langverwachte debuutalbum. De releasedatum is (helaas) nog niet bekend, maar tot die tijd kan je lekker genieten van de DiXte.

Ster advertentie
Ster advertentie