Naar homepage
De Dixte

Latifah en Architrackz de DiXte met 'Denk je dat ik dom ben?'

foto: Spotify: Latifah
  1. Newschevron right
  2. Latifah en Architrackz de DiXte met 'Denk je dat ik dom ben?'

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Latifah is terug met nieuwe heat! De 28-jarige rapper dropte vorige week haar tweede single van deze maand genaamd Denk je dat ik dom ben ?. De track heeft een lekkere dansbare vibe, maar gaat wel over een gevoelig onderwerp. Je gaat deze heerlijke tune sowieso vaker horen bij FunX deze week, want Denk je dat ik dom ben? is de DiXte.

Leugens

Denk je dat ik dom ben? gaat voornamelijk over de leugens en de fake love waar Latifah mee te maken heeft gehad. Het is eigenlijk een gesprek tussen Latifah en Architrackz waar ze zogenaamd hun relatieproblemen bespreken. "Ben je gek, je zet chicks op je Snapchat. Ik dacht ik was lucky met je, maar ik ging echt bad bad", rapt Latifah in haar verse. Archi reageert daarop met: "Ik denk echt niet dat je dom bent, maar ik dacht ik was je slim af. Ik sprak ze via Snapchat en had veel bitches op m'n Insta."

Latifah hoopt met deze track alle vrouwen die met deze struggles te maken hebben een hart onder de riem te steken. "Mooie afsluiter van het jaar om al die leugens los te laten girls", schrijft ze op Instagram.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie