De Dixte

Dadju en Tiakola DiXte met Franse track 'Dieu Merci'

foto: Youtube: Dadju
  1. Newschevron right
  2. Dadju en Tiakola DiXte met Franse track 'Dieu Merci'

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Dadju is al jarenlang een vaste naam in de Franse rapgame en en dat maakt hij nog eens duidelijk op zijn nieuwe track Dieu Merci met Tiakola. De tune heeft een heerlijk catchy refrein en staat vol met zwoele -en melodische lines. Je gaat deze Franstalige track ongetwijfeld vaker horen bij FunX deze week, want Dieu Merci is de DiXte.

Dieu Merci

De track, die letterlijk vertaald 'God Bedankt' heet, gaat over hoe dankbaar de rappers zijn voor de mensen in hun leven en voor de plek waar ze door God zijn beland: "Ik weet hoe het was om honger te hebben, maar vandaag zeg ik godzijdank", rapt Dadju in het refrein. De rappers hadden vroeger allebei een jeugdvriendinnetje waar ze veel mee optrokken en een goede band mee hadden. Nu is die relatie een stuk serieuzer en willen de rappers hun vriendin een beter leven geven: "Schatje, pak je koffers. We gaan de straat achter ons laten", rapt Dadju.

DIXTE 1000

Van 7 t/m 13 november is het weer tijd voor de FunX DiXte 1000, de hitlijst met de duizend dixte tunes ever. Jij stelt 'm samen door te stemmen op jouw favoriete tracks!

Als je stemt maak je ook nog eens kans op een DiXte 1000 Surprise Box vol goodies die het luisteren naar de DiXte 1000 nog chiller maken!

Ster advertentie
Ster advertentie