DiXte 1000

Stem nu op jouw favoriete tracks voor de DiXte 1000

foto: FunXfoto: FunX
  1. Newschevron right
  2. Stem nu op jouw favoriete tracks voor de DiXte 1000

Van 7 t/m 13 november 2020 is het weer tijd voor de DiXte 1000. Gun jij het jouw favoriete artiest om in de lijst der lijsten te staan? Stem dan nu op de lekkerste tracks!

Jij bepaalt wie er op #1 staat

Vorig jaar gingen Henkie T en Jonna Fraser er met de nummer 1-positie vandoor met hun keiharde tune DomDoen. Zij volgden Aya Nakamura op die in 2018 de DiXte 1000 won met haar Franse wereldhit Djadja. Wie er dit jaar op die felbegeerde eerste positie komt te staan? Ook deze keer ben jij degene die dat bepaalt.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Stem nu!

Stemmen is vanaf nu mogelijk en er is keuze uit meer dan 1000 tracks. Van heerlijke classics tot aan de nieuwste tunes van dit jaar. Aan jou om jouw favoriete tunes voor de DiXte 1000 aan FunX door te geven. Je kunt er minimaal drie en maximaal twintig doorgeven. De tunes die de meeste stemmen krijgen, vind je uiteindelijk terug in de allerdikste lijst van Nederland. En wie weet staat jouw favoriete artiest uiteindelijk in de top 5 of zelfs op nummer 1!

Als je stemt maak je ook nog eens kans op een DiXte 1000 Surprise Box vol goodies die het luisteren naar de DiXte 1000 nog chiller maken!

Ster advertentie
Ster advertentie