Video

Ashafar krijgt onterecht schuld van breken superduur kunstwerk

  1. Newschevron right
  2. Ashafar krijgt onterecht schuld van breken superduur kunstwerk

De DiXte 1000 komt er weer aan en dat betekent dat het hoog tijd is om iemand te pranken. Dit jaar is het slachtoffer van de prank niemand minder dan Ashafar. Hij heeft een geweldig jaar achter de rug. Hoog tijd voor Ouassima om even met hem terug te blikken op de hoogtepunten. Helaas verloopt het interview niet helemaal zoals verwacht...

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Kunstwerk

FunX-reporter Ouassima spreekt de rapper in het kunsthotel in Amsterdam, waar toevallig ook een expositie is van een kunstenaar. Tijdens het interview lijkt Ouassima er alleen niet bij met haar hoofd. Het gesprek loopt helemaal niet lekker en dan laat ze ook nog eens per ongeluk een kunstwerk van 35.000 euro vallen. Wanneer Ashafar erbij komt staan, komt net de kunstenaar binnengelopen. En die is niet bepaald blij.

DiXte 1000
Van zaterdag 9 t/m vrijdag 15 november staat FunX volledig in het teken van de DiXte 1000. Elke avond presenteren Fernando en Ouassima een speciale avondshow vol challenges en covers met bekende artiesten. Tijdens deze show schuiven o.a. Murda, Numidia en Chivv aan voor covers, mash-ups en live acts. Ook zijn er autotune challenges met onder andere Qucee, Ouassama & Bilal en Selma Omari. Alles is live te volgen via FunX.nl, de FunX app en FunX social media.

Benieuwd naar de dikste tracks van dit jaar? Check ze hier! Vannacht wordt tijdens de DiXte 1000 Kick-Off Party bekendgemaakt welke vijf tracks in de Top 5 staan. Vanaf dat moment kun je ook stemmen op jouw nummer één!

Ster advertentie
Ster advertentie