Entertainment

Social Talk: Josylvio gefrustreerd en Ashafar in 'Jachtseizoen'?

foto: Instagram: Josylvio, Kimkardashian, Ashafarofficial
  1. Newschevron right
  2. Social Talk: Josylvio gefrustreerd en Ashafar in 'Jachtseizoen'?

Get ready for some social overload! Welk spel speelt Josylvio waardoor hij zó gefocust is? En wiens zoon gaat er los op het nieuwe album van Broederliefde? Check de juice hier!

Josylvio in focus modus

Josylvio laat in een Insta-post zien dat zijn focus helemaal on point is. Vooral zijn uitdrukkingen zijn het kijken waard: dat is bijna interessanter dan wat hij daadwerkelijk aan het doen is. Als je denkt dat hij rustig blijft? Kijk dan vooral tot het eind!

Prins Poke komt Treysongz tegen in Marokko

Rapper Poke kwam vandaag een onverwacht iemand tegen terwijl in Marokko. Hij liep namelijk niemand minder dan Treyzongz tegen het lijf: strike a pose!

zoontje gaat los op Broederliefde

Als iemand in je familie muziek maakt, moet je diegene natuurlijk wel supporten. Al helemaal als het je vader is en hij een nieuw album heeft gemaakt met Broederliefde. Het zoontje van Jerr weet dit zo te zien als geen ander, en gaat los in de auto. Meezingend en al! Skkkr skrrr.

Kris jenner krijgt lobi

Mama Kardashian is jarig en dat blijft niet onopgemerkt! Zo had dochterlief Kim een Insta-post helemaal toegewijd aan moeder Kris. De caption zit dan ook vol lof en dankbaarheid. Lief!

KIM EMOTIONEEL VAN FOTOSHOOT

Kim had voor haar moeder niet alleen een foto met lieve caption op Insta gezet, ze had ook een hele fotoshoot geregeld. De oude auto van Kris en haar overleden vader was daar een groot onderdeel van en dat was behoorlijk emotioneel voor de Kardashian family!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

ashafar is wanted

In Jachtseizoen van StukTV wordt er in elke aflevering op een andere celebrity gehunt. Ashafar laat even zien hoe het eruit zou zien als hij ook wanted zou zijn. Hij verklapt ook al vast dat hij dan alleen in zijn onderbroek door Amsterdam zou rennen...

lil' kleine

Cuteness overload: Lil' Kleine en kleinere Kleine samen in bad. De caption luidt 'Bloed is dikker dan water'. Matties voor life dus.

Ster advertentie
Ster advertentie