Films, Series & TV

Broederliefde verrast door hun moeders bij 'Beau'

foto: RTL XL
  1. Newschevron right
  2. Broederliefde verrast door hun moeders bij 'Beau'

Broederliefde maakt met hun nieuwe album Broeders weer eens duidelijk dat er niks boven de liefde voor elkaar en hun familie gaat. Aan tafel bij Beau van Erven Dorens vertelden de mannen over de sterke band met elkaar en hun ouders. En Beau had een toepasselijke verrassing voor ze: alle vijf moeders zaten in de studio aan een lange tafel, precies zoals op de albumcover.

Trots

De moeders van Emms, Jerr, Sjaf, Mella en Edson vertelden hoe trots ze zijn op hun zonen en andersom geldt zeker hetzelfde. "Ze betekenen alles voor ons. Het zijn de vrouwen die ons steunen", vertelt Emms. Het album is dan ook een ode aan iedereen binnen de Broederliefde-familie, bloedband of niet. Dat werd ook al duidelijk tijdens de Broeders-luistersessie op FunX, waar de boys verrast werden met een mooie boodschap van Edson vader.
"Thuis is niet altijd iedereen even blij met wat we doen. Maar ze weten waarvoor we het doen."

Nooit uit elkaar

Heel Nederland gaat lekker op hun muziek, maar toch geven de Broeders aan niet echt bezig te zijn met het aantal streams of gouden platen. "We zijn niet met die intentie muziek gaan maken." Het samen zijn met elkaar is het allerbelangrijkste en de vijf zijn dan ook van plan om 'tot de dood' bij elkaar te blijven. "Ik denk dat heel veel groepen uit elkaar zijn gegaan door heel veel faam en heel veel geld." Dat gevaar lag ook bij Broederliefde op de loer, want Emms vertelt dat hij vroeger regelmatig het advies kreeg om solo te gaan. "Maar ik wordt gelukkig van samen zijn met mijn jongens en samen muziek maken."

"In de muziekwereld is loyaliteit heel belangrijk.

Ster advertentie
Ster advertentie