FunX

Broederliefde emotioneel door bericht vader bij luistersessie 'Broeders'

  1. Newschevron right
  2. Broederliefde emotioneel door bericht vader bij luistersessie 'Broeders'

The wait is over! Broederliefde is terug met een nieuw album vol lekkere tracks om de koude maanden mee door te komen. De boys uit Rotterdam lieten hun nieuwe project Broeders voor het eerst horen bij FunX tijdens een exclusieve luistersessie. Ze vertelden daar over de groei die ze hebben doorgemaakt en hoe de nummers met onder anderen Frenna, Big2, Poke en Memphis Depay tot stand zijn gekomen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Emotioneel

Dat familie voor Broederliefde het allerbelangrijkste is, wordt met hun nieuwe album opnieuw duidelijk. Sander had daarom een bijzondere verrassing voor ze. De vader van Edson, oftewel de vader van de groep, had een mooie boodschap voor de jongens ingesproken. En die kwam hard binnen. Niet alleen Edson, maar ook de andere boys waren duidelijk ontroerd. "Hij heeft ook onze namen getatoeëerd. Dit gaat diep. Onze vrienden en familie zijn allemaal de dupe van wat wij doen en zij zetten hun beste beentje voor om ons te helpen. [...] Hij is voor ons heel erg speciaal."

"Wat een geweldige broers zijn jullie! Hoe jullie met elkaar omgaan, is geweldig om te zien. [...] Wees jezelf, met beide voeten op de grond. Dan doe je al gek genoeg! Wij als ouders zijn supertrots op jullie."

Pittig randje

Op Broeders is te horen dat Broederliefde van alle markten thuis is. Er staan gevoelige, serieuze tracks op, maar ook partytracks met die herkenbare tropische vibes. Habri Pia valt in die laatste categorie. De titel betekent namelijk 'open je benen'... Best spicy dus! "Broederliefde staat voor plezier en liefde. Het heeft een pittig randje, maar dat zijn wij ook!"

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

PURE LIEFDE

De studio was flink vol, want naast Broederliefde waren er ook fans en artiesten aanwezig. Soundflow is de man die verantwoordelijk is voor de een groot aantal van de lekkere beats op Broeders. Hij vertelde dat die tracks altijd heel soepel ontstaan: "Voor ik het weet, sta ik vijf keer op de plaat!" Ook Poke was in the building. Hij is ook op het nieuwe album te horen, namelijk op de track #skakelen. "Deze jongens zijn pure liefde. Het gaat niet alleen om muziek. Als je het met liefde maakt, voelt het anders aan", aldus Pokro, die alvast liet zien hoe je op de nieuwe tune hoort te bewegen.

Ster advertentie
Ster advertentie