De Dixte

Ir-Sais en Manuel Turizo de DiXte met 'Baila Kumi'

foto: YouTube: Ir Saisfoto: YouTube: Ir Sais
  1. Newschevron right
  2. Ir-Sais en Manuel Turizo de DiXte met 'Baila Kumi'

De winterjassen worden uit de kasten getrokken en mensen zitten door het grauwe weer vaker binnen. Kortom, het wordt kouder. Het is dus hoog tijd voor een tropische tune. Ir-Sais heeft hiervoor de perfecte oplossing. Vorige week dropte hij de zomerse track Baila Kumi. Op dit nummer werkt hij samen met de Colombiaanse zanger Manuel Turizo. Je gaat deze heerlijk tune vaker voorbij horen komen bij FunX, want het is de nieuwe DiXte.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Baila Kumi

Dit nummer heeft de typische Ir-Sais flow: een tropische beat die jouw heupen laat bewegen. Stil blijven zitten op deze pokoe is daarom ook geen optie. 'Dans met mij', de Nederlandse vertaling voor 'Baila Kumi', is daarom ook zeer toepasselijk.

Papiaments

Ir-Sais zingt in dit nummer voornamelijk in het Papiaments. Maar spreekt Manuel Turizo, die je vast kent door zijn nummers Vaina Loca of Una Lady Como Tú , toevallig ook een woordje Papiaments? Op deze pokoe spitte hij deze line in het Papiaments: ''Tira ban ban, tira ban play''.

''We gaan voor meer''

Op Instagram laat hij weten dat hij hartikke trots is. "Het is een fantastische week", laat Ir-Sais weten. "Bedankt aan alle media die me hebben laten praten over mijn muziek, mijn eiland Bonaire en mijn cultuur. We gaan voor meer!"

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Dream Girl

Het is niet voor het eerst dat Ir-Sais samenwerkt met een grote latin-artist. Zo werkte hij eerder al samen met de Puerto Ricaanse zanger en rapper Rauw Alejandro op de remix van Dream Girl. Die is inmiddels al meer dan 100 miljoen keer beluisterd op Spotify.

Ster advertentie
Ster advertentie