STER Advertentie
STER Advertentie

Komen de grote artiesten als Don Omar en Farruko wel naar Reggaeton Beach Festival?

Komen de grote artiesten als Don Omar en Farruko wel naar Reggaeton Beach Festival?

Donderdag 24 augustus 2017 - 18:28 uur

|

Door:

Bianca

Het leek zo leuk, een reggaeton festival op het strand van Scheveningen. Aanstaande zaterdag vindt het Reggeaton Beach Festival plaats, maar mensen beginnen zich nu af te vragen of de beloofde line-up wel doorgaat. De organisatoren lieten weten dat mensen konden stemmen op artiesten die je wil zien. Je kon stemmen op artiesten als Don Omar, Gente de Zona, Maluma, Farukko, Bad Bunny, Omega en J. Alvarez.

Niet in nederland

Maar Sander van Jouw Stad Den Haag ontdekte dat de meeste artiesten helemaal niet in Nederland kunnen zijn dit weekend. Zo treedt Gente de Zona in Miami op, Farukko staat in El Paso, Texas en Omega zou niet mogen reizen vanwege een openstaande straf. Don Omar, J. Alvarez en Bad Bunny treden vanavond nog in New York op. Wat Maluma doet, is niet bekend.

Om dit Facebookbericht te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

wethouder

Gemeenteraadslid Monique van der Bijl (VVD) vertelde aan de persoon die hierover heeft gesproken met de wethouder van Den Haag: "De wethouder heeft te horen gekregen dat de organisatie het evenement door wil laten gaan. Hij heeft er ook op aangedrongen om de line-up zo snel mogelijk naar buiten te brengen."

'Bezoekers Reggeaton Beach Festival misleid?'

Geen vertrouwen

Wie er dus op het podium komen, moet nog afgewacht worden. Zelf heeft Monique ook kaartjes voor het festival en zij heeft geen vertrouwen in dat de grote artiesten zullen komen.

"Daar baal ik enorm van, en ik denk een heleboel mensen met mij. Ik hoop dat het de organisatie lukt om er toch nog iets leuks van te maken."

geld terug

Mag je mensen überhaupt op deze manier misleiden? Monique denkt van niet.

"Ik hoop ook dat als de organisatie er geen leuk feest van kan maken, dat de organisatie zo aardig is om het geld terug te geven."

Foto: Facebook

Wil jij dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste nieuws? Abonneer je op de FunX Daily Podcast en mis niks!

Populair op FunX.nl

  • Eva's paspoort is ongeldig door studieschuld: "Ik kan het land niet uit"

  • Money maken? Verhuur je kamer tijdens het songfestival

  • Wapengebruik steeds normaler onder jongeren in Amsterdam Zuidoost: hoe komt dat?

  • Man koopt koelkastkluis om chocola te beschermen tegen stelend gezin

  • Tabitha is terug met twee nieuwe tracks: "Dit zijn de feel good songs!"

  • 90's-serie 'Saved by the Bell' komt terug mét originele cast