Events

Deze zomer vindt het eerste Reggae Rotterdam Festival plaats met o.a. Beenie Man en Gentleman

  1. Newschevron right
  2. Deze zomer vindt het eerste Reggae Rotterdam Festival plaats met o.a. Beenie Man en Gentleman

Deze zomer kun je gaan genieten van de lekkerste reggaevibes op de eerste editie van het Reggae Rotterdam Festival. Het festival vindt op zondag 30 juli plaats in het Euromastpark in Rotterdam.

Line-up

Op het festival staan drie podia waar verschillende muziekstromingen binnen het genre reggae te horen zijn: van roots reggae en dub tot dancehall. Artiesten die op de line-up staan zijn: Gentleman, Wayne Wonder, Kenny B, Sabrina Starke, DJ Moortje, K-liber, Immorales, Massage Sound System, Jah Saka Soundsystem, Alpha Blondy & The Solar System, Eek-A-Mouse, Beenie Man, Sister Nancy en King Shiloh Soundsystem en een Surprise Act!

sfeer

Je kunt op het festival niet alleen genieten van een geweldige line-up, maar ook van allerlei creatieve projecten en gevarieerde gerechten van foodtrucks. Het hele terrein van Het Park wordt omgetoverd tot een ware reggae-oase waar de sfeer helemaal in het teken staat van One Love. Volgens de organisatoren moet het dankzij de unieke aankleding aanvoelen alsof je een dagje in Kingston bent.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie