STER Advertentie
STER Advertentie

Den Haag krijgt in 2019 ook Foodhallen!

Den Haag krijgt in 2019 ook Foodhallen!
Unsplash

Dinsdag 4 december 2018 - 14:26 uur

|

Door:

Burç

In Amsterdam en Rotterdam kan je al naar de Foodhallen, maar binnenkort kan dat ook in Den Haag. Het succesvolle concept waait eind 2019 ook over naar de hofstad, zodat je daar ook een plek krijgt waar verschillende lokale horecaondernemers onder hetzelfde dak komen te zitten. De Haagse versie gaat geopend worden in de Haagse Bluf, een klein winkelcentrum in de binnenstad van Den Haag.

Om deze Instagram foto te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Gemeenschappelijke tafels

Ook in Den Haag komen er gemeenschappelijke tafels in de Foodhallen en zullen er een paar zaken zijn waar je aan de bar kan zitten. Eigenlijk zal het concept hetzelfde zijn als in Amsterdam en Rotterdam, maar dan met een typisch Haagse touch. De ondernemers die in de Haagse Foodhallen trekken zijn nog onbekend, maar verwacht in ieder geval eetzaakjes die compleet verschillen. Dus het zou zomaar kunnen zijn dat je na een lekkere portie dim sum even een zoete speciaalzaak bezoekt om bijvoorbeeld een unicorn-ijswafel monsterlijk weg te werken als nagerecht.

Om deze Instagram foto te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Populair op FunX.nl

  • Nieuwe schok voor Casillas: echtgenote heeft kanker

  • FunX Talent-jury onder de indruk van 'Nederlandse Maître Gims': Yanno

  • 6 redenen waarom Albanië een geweldig vakantieland is

  • Jada Pinkett Smith: "Vroeger had ik een pornoverslaving"

  • Onvrijwillige seks en seksuele intimidatie worden strafbaar

  • Vrouw (48) plankt 4 uur en 20 minuten en verbreekt wereldrecord

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.den-haag.39960-den-haag-krijgt-in-2019-ook-foodhallen"}