FunX Den Haag

Wintervuurwerk op Scheveningen: vier keer in december

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Wintervuurwerk op Scheveningen: vier keer in december

De lucht boven Scheveningen krijgt in december van dit jaar mogelijk weer een kleurtje dankzij de winterse vuurwerkshow die gratis te bezoeken is! Afgelopen zomer moesten de Hagenezen het zonder de beroemde vuurwerkavonden doen, omdat de organisatie en de gemeente het niet eens konden worden over de veiligheidseisen. Die schade wordt nu in de winter ingehaald.

Vier zondagen in december

Wintervuurwerk is op vier zondagen te zien in december, als het weer dit natuurlijk toelaat. Om precies te zijn op 1, 8, 15 en 22 december om 18:00 nabij het strand bij het Kurhaus. Je kan de vuurwerkshow in Den Haag vanaf de boulevard en natuurlijk vanaf het strand zien. Pak vooral het openbaar vervoer of de (elektrische) fiets/scooter, want rond de vuurwerkshows staan er meestal lange files richting Scheveningen.

Knallend afsluiten

"Ook dit jaar brengen we het Wintervuurwerk met intieme sfeer terug naar Scheveningen", aldus Bjorn van Dijl, voorzitter Stichting Internationaal Vuurwerkfestival Scheveningen. "Wij zijn trots dat we met de kleurrijke shows ook dit jaar Scheveningen in de winter op de kaart zetten. We kijken er naar uit om het jaar toch knallend af te sluiten."

Ster advertentie
Ster advertentie