FunX Den Haag

Kenrick draagt make-up en krijgt daarom haatreacties: "Dat doet wel pijn"

  1. Newschevron right
  2. Kenrick draagt make-up en krijgt daarom haatreacties: "Dat doet wel pijn"

Kenrick David Nicolaas draagt make-up en post daar ook tutorials van op YouTube en Instagram. Helaas ontvangt hij hier hele heftige haatreacties op. De 19-jarige jongen uit Den Haag schuift aan bij Sander en vertelt hoe hij daarmee omgaat.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Haat

De haatberichten die Kenrick regelmatig ontvangt, variëren van 'je moet zelfmoord plegen' tot 'als ik je vader was zou ik je in elkaar slaan'. Deze heftige reacties gaan Kenrick niet in de koude kleren zitten.

"Het doet wel wat met me. Op een gegeven moment gaat het pijn doen."

Tijdens een paar slapeloze nachten zijn de gedachten om te stoppen door Kenricks hoofd gegaan. Uiteindelijk besloot hij toch verder te gaan, want: "Er zijn ook mensen die het wél leuk vinden en misschien veranderen de haters uiteindelijk ook wel van gedachten".

Make-up

Natuurlijk zijn er ook veel positieve reacties. De reden dat Kenrick zo van make-up houdt, is omdat het artistiek is en je er elke keer weer een andere look mee kunt creëren.

"Ik ga niet zonder make-up de deur uit."

Opmaken

Kenrick geeft Sander ook nog wat make-up advies. Daar blijft het niet bij, want zoals altijd heeft Kenrick zijn make-up set bij zich. En dus laat Sander zich ook eens een keer opmaken.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie