FunX Den Haag

Inspirerende scheidsrechter uit Den Haag gaat viral dankzij speech

  1. Newschevron right
  2. Inspirerende scheidsrechter uit Den Haag gaat viral dankzij speech

De jeugdtrainer en scheidsrechter van voetbalclub Quick Steps gaf afgelopen zaterdag een bijzondere speech in de kleedkamer van de tegenstander. Hij sprak het team en hun ouders toe. Een filmpje van de positieve speech ging al snel viral. Inmiddels heeft het filmpje al bijna een half miljoen views op Dumpert.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

"Mijn complimenten aan alle spelers. Ik vind het altijd geweldig wanneer een groep jongens die nog in de basis van hun voetballeven staan, al zo veel voetbal in zich hebben."

coach

Scheidsrechter Tarrino bedankt na afloop van elke wedstrijd altijd alle spelers. Hij complimenteert hen over hun inzet. Felicity sprak scheidsrechter Tarrino over zijn bijzondere gewoonte in Jouw Stad. Ze vroeg hem waarom hij dit elke wedstrijd doet.

"Om te laten zien dat ik geen slechte verliezer of te grote winnaar ben om te erkennen dat een tegenstander zijn uiterste best op het veld heeft gedaan. Dat vind ik niet meer dan normaal."

ouders

Ook de ouders moeten van Tarrino aanwezig zijn in de kleedkamer. Hij bedankt de ouders dan voor de goede en positieve aanmoediging.

"Je hebt heel vaak dat prestatiedrang van de ouders overslaat op de kinderen. Kinderen kunnen daardoor gaan onderpresteren, omdat ze die druk voelen. En op het moment dat ik de ouders aan kan geven dat hun kind al goed genoeg is, dan neemt dat een stukje druk weg."

Genieten

Zijn grootste tip voor zowel de spelers als de ouders is dat ze moeten genieten: "laat je kind lekker voetballen en geniet!"

Ster advertentie
Ster advertentie