DiXte 1000

'Tout Est Bon' van Boef en Numidia op #1 in de FunX DiXte 1000

foto: YouTube: Gewoon Boef
  1. Newschevron right
  2. 'Tout Est Bon' van Boef en Numidia op #1 in de FunX DiXte 1000

Boef en Numidia mogen zich officieel de allerdikste van 2020 noemen. Hun track Tout Est Bon, geproduceerd door Diquenza, is namelijk verkozen tot de #1 in de FunX DiXte 1000! De artiesten kregen de meeste stemmen en eindigen daardoor bovenaan de jaarlijkse hitlijst van FunX. Check hier de volledige DiXte 1000.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Top 5

Tot op het laatste moment konden luisteraars stemmen op de top 5 van de DiXte 1000. Tout Est Bon nam het daarin op tegen Changes van 2Pac (#2), Als Ik Je Niet Zie van Kevin en Yade Lauren (#3), Paper Zien (Remix) van Yssi SB, D-Double, Henkie T, Jack, Sevn Alias en Josylvio (#4) en For The Night van Pop Smoke, Lil Baby en DaBaby (#5). Uiteindelijk bleken Boef en Numidia de populairste track te hebben. Zij treden daarmee in de voetsporen van Henkie T en Jonna Fraser, die vorig jaar bovenaan stonden met DomDoen.

Megahit

Boef en Numidia dropten dit jaar met Tout Est Bon een flinke bom. Het nummer ontplofte meteen na de release al tot een megahit en staat momenteel op meer dan 13 miljoen YouTube-streams. Daarnaast won de track tijdens de FunX Music Awards de prijs voor Best Song, terwijl Boef en Numidia ook nog eens de prijzen voor Artist of the Year Male en Female in de wacht sleepten.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie