DiXte 1000

Kosso & Dorentina: "Hierna gaan we muzikaal uit elkaar"

foto: FunX
  1. Newschevron right
  2. Kosso & Dorentina: "Hierna gaan we muzikaal uit elkaar"

Fernando had een internationaal power couple te gast tijdens de DiXte 1000 Avondshow, want Kosso en Dorentina waren in the building. De twee brachten onlangs het album Beauty And The Beast 2 uit, dat voorlopig hun laatste gezamenlijke muzikale project is. In de studio vertelden ze net in Berlijn te zijn geweest, om gesprekken te voeren over Dorentina's solocarrière in Duitsland.

Solocarrière Dorentina

"Hierna gaan we muzikaal uit elkaar", vertelt Kosso. "De focus ligt nu op Dorentina's solocarrière in Duitsland. Ze hebben veel interesse in haar daar, dus we hebben daar wat mensen leren kennen en dat was supertof." Dorentina vertelt dat ze een afspraak hadden bij een van de grootste muzieklabels van Duitsland, Universal. "We gingen ernaartoe met onze manager en het was superleuk en gezellig. Ik ben van binnen aan het schreeuwen en superblij, maar van buiten laat ik dat niet zien en ben ik kalm en rustig."

Dorentina heeft dus in meerdere landen fans. Gelukkig heeft ze een talenknobbel, ze spreekt namelijk Nederlands, Engels, Duits én Albanees. Kosso vertelt: "Ze heeft echt talent voor talen. Ze is pas drie jaar in Nederland en spreekt eigenlijk al vloeiend Nederlands."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Wie is het snelst jaloers?

Solocarrière of niet, Kosso en Dorentina zijn een gouden koppel. Maar wie is het grappigst? Wie heeft de beste kledingstijl? En wie wordt het snelst jaloers? Fernando zocht het uit tijdens het Wie O Wie-spel. Kosso: "Ik zeg altijd tegen Dorentina: je moet comedian worden of theater gaan doen."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Van 29 mei t/m 4 juni is het weer tijd voor de lijst der lijsten: de DiXte 1000. Ben je benieuwd naar de lijst? De volledige chart kun je hier bekijken. Zoals je ziet, ontbreken er nog vijf tracks... Maandag worden de vijf populairste tracks bekendgemaakt en vanaf dat moment kan er weer gestemd worden! Wie weet eindigt jouw favoriete track wel op nummer één.

Alles over de DiXte 1000

Ster advertentie
Ster advertentie