DiXte 1000

Deze artiesten nemen het tegen elkaar op tijdens de 'FunX DiXte 1000 Battle'

foto: FunXfoto: FunX
  1. Newschevron right
  2. Deze artiesten nemen het tegen elkaar op tijdens de 'FunX DiXte 1000 Battle'

Van 7 t/m 13 november 2020 is het weer tijd voor de DiXte 1000: de lijst met de dixte tunes, de dixte artiesten en de dixte vibes. Maar voordat die begint, gaat FunX je nog een beetje extra in de mood brengen met een speciale kick-off: de FunX DiXte 1000 Battle!

Jij bent de jury!

Check deze woensdag-, donderdag-, en vrijdagavond vanaf 20.00 uur hoe verschillende artiesten het tegen elkaar opnemen tijdens de FunX DiXte 1000 Battle. De artiesten gooien allerlei tracks op elkaar en vervolgens is het aan hen om een hardere performance te geven dan hun tegenstander. Meekijken kan live op het Instagram- en YouTube-kanaal van FunX. De jury? Dat ben jij door in de comments te reageren wie je het hardst vindt.

Wie tegen wie?

Woensdag gaat meteen het dak eraf wanneer Zefanio en Hansie de FunX DiXte 1000 Battle zullen aftrappen. Vervolgens komt er op donderdag een gekke producers-battle tussen Architrackz en Trobi die het tegen elkaar opnemen. Op vrijdag is het uiteindelijk aan Bizzey en Poke om de battles spectaculair af te sluiten!

Stemmen DiXte 1000

Nog niet gestemd op jouw favoriet voor de DiXte 1000? Stemmen kan tot 6 november en er is keuze uit meer dan 1000 tracks. Van heerlijke classics tot aan de nieuwste tunes van dit jaar. Aan jou om jouw favoriete tunes voor de DiXte 1000 aan FunX door te geven. Je kunt er minimaal drie en maximaal twintig doorgeven. De tunes die de meeste stemmen krijgen, vind je uiteindelijk terug in de allerdikste lijst van Nederland. En wie weet staat jouw favoriete artiest uiteindelijk in de top 5 of zelfs op nummer 1!

Als je stemt maak je ook nog eens kans op een DiXte 1000 Surprise Box vol goodies die het luisteren naar de DiXte 1000 nog chiller maken.

Ster advertentie
Ster advertentie