Video

Welke artiest mag sowieso niet ontbreken in de DiXte 1000-lijst?

foto: FunXfoto: FunX
  1. Newschevron right
  2. Welke artiest mag sowieso niet ontbreken in de DiXte 1000-lijst?

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Van 7 t/m 13 november 2020 is het weer tijd voor de DiXte 1000: de lijst met de dixte tunes, de dixte artiesten en de dixte vibes. Vorig jaar gingen Henkie T en Jonna Fraser er met de nummer 1-positie vandoor met hun keiharde tune DomDoen. Wie gaat het dit jaar worden? Ouassima ging in haar hometown Amsterdam de straat op om te checken welke artiesten en tracks volgens de luisteraars sowieso niet mogen ontbreken in de lijst.

Stem nu

Stemmen kan tot 6 november en er is keuze uit meer dan 1000 tracks. Van heerlijke classics tot aan de nieuwste tunes van dit jaar. Aan jou om jouw favoriete tunes voor de DiXte 1000 aan FunX door te geven. Je kunt er minimaal drie en maximaal twintig doorgeven. De tunes die de meeste stemmen krijgen, vind je uiteindelijk terug in de allerdikste lijst van Nederland. En wie weet staat jouw favoriete artiest uiteindelijk in de top 5 of zelfs op nummer 1!

Als je stemt maak je ook nog eens kans op een DiXte 1000 Surprise Box vol goodies die het luisteren naar de DiXte 1000 nog chiller maken.

Ster advertentie
Ster advertentie