Entertainment

Tory Lanez bood Megan Thee Stallion miljoen dollar aan nadat hij op haar schoot

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Tory Lanez bood Megan Thee Stallion miljoen dollar aan nadat hij op haar schoot

Megan Thee Stallion raakte in 2020 betrokken bij een schietpartij waarbij Tory Lanez meerdere schoten op haar loste. Daarbij liep ze verwondingen op aan haar voet. In een interview met CBS Mornings treedt een zichtbaar geëmotioneerde Megan voor het eerst in detail over het schietincident.

Uit de hand gelopen discussie

In het interview vertelt Megan dat er een discussie ontstond tussen haar en Tory Lanez in de auto, die volledig uit de hand liep. Nadat ze uit de auto stapte zou Tory Lanez tegen haar hebben geschreeuwd, waarna hij begon te schieten. "Ik vreesde voor mijn leven", vertelt Megan. "Ik ben nooit eerder in mijn leven beschoten. Ik wist niet zeker of hij me had geraakt. Ik voelde wel iets, maar wist niet wat er gebeurde. Vervolgens keek ik naar mijn voeten en dacht ik: Oh mijn god, ik ben echt aan het bloeden."

Tory Lanez zou meteen zijn excuses hebben aangeboden en haar hebben gevraagd om het aan niemand anders te vertellen. "Hij zei: 'Het spijt me zo. Vertel het alsjeblieft niet door. Ik geef je een miljoen dollar als je niks zegt.' Ik had zoiets van: 'Waarom bied je me nu geld aan?' Als het je echt spijt, dan help je me nu."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

"Ik wilde iedereen beschermen"

Later in het interview vertelt Megan waarom ze in eerste instantie niets over het schietincident zei toen politieagenten op de plaats delict arriveerden. "Ik wilde iedereen beschermen. Ondanks dat hij me dit had aangedaan, was mijn eerste ingeving om ons allemaal te beschermen. Ik wilde niet dat iemand dood zou gaan." In plaats van de waarheid te vertellen, zou de rapper hebben gezegd dat ze op glasscherven had getrapt.

22 jaar cel

Tory Lanez wordt nog altijd aangemerkt als verdachte in de zaak, maar de artiest heeft tot nu toe alle beschuldigingen ontkend. Mocht hij schuldig bevonden worden, kan hij een celstraf van 22 jaar opgelegd krijgen. De eerstvolgende zitting in de rechtszaak vindt op 17 augustus plaats.

Ster advertentie
Ster advertentie