Entertainment

Megan Thee Stallion leert haar bekende line in het Nederlands

foto: YouTube: NikkieTutorialsfoto: YouTube: NikkieTutorials
  1. Newschevron right
  2. Megan Thee Stallion leert haar bekende line in het Nederlands

Megan Thee Stallion gebruikt de gekste lines en metaforen in haar tracks. Maar spreekt de rapper ook een woordje Nederlands? Make-up artist en YouTuber NikkieTutorial testte het uit. In een video waarin de vrouwen zich opmaken, daagde zij Megan uit om haar bekende line in het Nederlands te spreken. Maar dat ging de Amerikaanse niet zo makkelijk af.

Video

In een video die vandaag is gepost op het YouTube-kanaal van Nikkie de Jager, wordt Megan geïnterviewd door Nikkie. Ze hebben het onder andere over haar leven, make-up en over een mogelijke nieuwe track. De YouTuber leerde haar ook wat Nederlandse zinnen. De rapper was benieuwd naar hoe je ''hot girl summer'' uitspreekt in het Nederlands. Maar de uitspraak van "echte lekkere meiden zomer" ging haar niet echt makkelijk af... Check de video hier onder.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Geschiedenis hot girl summer

Megan Thee Staillon staat onder andere bekend om haar ‘'hot girl summer’' qoute. Maar waar is dat begonnen? Twee jaar geleden brak Megan door in de hiphopscene. Toentertijd noemde Megan zichzelf een ''hot girl.'' Haar fans pikten dat op en maakten daar een ''hot girl summer'' van. Volgens de rapper houdt dat in dat je onbeschaamd en zelfverzekerd jezelf mag zijn. Kortom: wees jezelf en doe je ding.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie