Films, Series & TV

'Megan Thee Stallion speelt in Marvel-serie over She-Hulk'

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. 'Megan Thee Stallion speelt in Marvel-serie over She-Hulk'

Megan Thee Stallion ken je als een van de succesvolste rappers van dit moment, maar binnenkort misschien ook als succesvolle actrice. De artiest gaat volgens geruchten namelijk spelen in een Marvel-serie over She-Hulk.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

She-Hulk

The Marvel Cinimatic Universe komt de komende jaren met veel nieuwe films en series. Een van de meest geanticipeerde titels is She-Hulk, een live-action komedieserie over het personage Jennifer Walters, oftewel She-Hulk.

De opnames van de serie, die op Disney+ zal verschijnen, zijn in volle gang. De hoofdrol is weggelegd voor Tatiana Maslany, die je misschien kunt kennen van de serie Orphan Black. De andere castleden bestaan uit onder andere Mark Ruffalo, Jameela Jamil, Tim Roth en waarschijnlijk dus ook Megan Thee Stallion. Dat meldt het YouTube-kanaal Everything Always. Volgens de geruchten zou Megan in meerdere afleveringen een fictieve versie van haarzelf spelen.

Het zou niet de eerste keer zijn dat Megan in een serie te zien is. Eerder was ze te zien in een aflevering van Good Girls.

Bloedtransfusie

She-Hulk gaat over Jennifer Walters, een advocaat uit New York wiens leven compleet veranderd wanneer ze na een ongeluk een bloedtransfusie van haar neef Bruce Banner (a.k.a The Hulk) ontvangt. Door de transfusie ontwikkelt Jennifer haar eigen Hulk powers en transformeert ze tot superheld.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie