Entertainment

Kapper kickt klant uit stoel zodra Migos-rapper Quavo binnenloopt

foto: Instagram: @theneighborhoodtalk
  1. Newschevron right
  2. Kapper kickt klant uit stoel zodra Migos-rapper Quavo binnenloopt

Er gaan momenteel beelden rond op social media waarop te zien is dat een kapper een klant uit zijn stoel kickte om Migos-rapper Quavo meteen te kunnen knippen. De klant maakte halverwege zijn knipbeurt plaats voor de rapper.

'Je moet gaan man'

Er is geen twijfel over het feit dat iedere kapper zich vereerd zou voelen om Quavo te knippen. Deze kapper liet zien hoe ver hij zou gaan om de rapper als een tevreden klant het pand te zien verlaten. De klant zat halverwege zijn knipbeurt nietsvermoedend in de stoel toen Quavo de kapperszaak binnen kwam lopen.

"Je moet gaan man. Je moet gaan", zei de kapper tegen zijn cliënt toen de rapper de barbershop inliep. De klant kon zich blijkbaar goed voorstellen dat hij plaats moest maken voor Quavo. Zodra hij de rapper zag, schoot hij in de lach en maakte hij zich klaar om zonder veel weerstand zijn plaats af te staan aan de Migos-rapper.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Geruchten rondom Migos

"Wat zou jij doen als Quavo Huncho je kapperszaak binnen zou lopen?", schreef de kapper bij een video die hij op social media deelde. Het is duidelijk dat hijzelf zijn zittende klant plaats zou laten maken voor de rapper die de laatste tijd regelmatig in het nieuws is. Zo waren fans onlangs in rep en roer toen collega Migos-rapper Offset hem en Takeoff ontvolgde op social media. Dat gebeurde vlak voordat Quavo en Takeoff bekendmaakten gezamenlijk muziek uit te brengen, zonder vermelding van Offset.

Daardoor ontstonden er geruchten dat het trio uit elkaar zou gaan. Quavo ontweek lange tijd vragen over een mogelijke scheiding, maar deelde deze week een video op Instagram waarin te zien is dat hij Takeoff een ketting ter waarde van 350.000 dollar cadeau doet waarop het drietal staat afgebeeld. De ontwerper van de ketting heeft aan TMZ laten weten dat er drie exemplaren van de ketting zijn gemaakt voor het Migos-trio en iedere rapper zijn eigen gezicht in het midden heeft staan. Die mededeling lijkt veel fans, in ieder geval voor even, gerust te stellen voor een gezamenlijke voortgang van het collectief.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie