Entertainment

Zien: Beyoncé en dochter Blue Ivy treden samen op in Dubai

foto: Shutterstock
  1. Newschevron right
  2. Zien: Beyoncé en dochter Blue Ivy treden samen op in Dubai

Beyoncé trad zaterdag op bij de opening van het hotel Atlantis The Royal in Dubai. Daar stond de bezoekers een grote verrassing te wachten: tijdens het nummer Brown Skin Girl stapte Blue Ivy, de elfjarige dochter van Queen B, het podium op.

24 miljoen dollar

Het optreden in Dubai was het eerste solo-optreden dat Beyoncé in vijf jaar tijd gaf. Volgens entertainmentsite TMZ heeft het hotel 24 miljoen (!) dollar betaald voor de show.

Hoewel telefoons niet waren toegestaan tijdens het optreden, gaan er op social media verschillende video's rond van de show. Op een van die filmpjes is te zien dat Beyoncé en Blue Ivy samen op het podium staan. "Ze zag er volwassen uit, danste mee met een microfoon in haar hand, maar zong niet", vertelt een bron aan entertainmentsite Page Six.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Familie

Volgens bronnen nam Beyoncé een groot deel van haar familie mee naar Dubai. Tijdens het optreden liet ze vallen dat haar man Jay-Z, haar ouders Tina en Mathew Knowles en haar 5-jarige tweelingkinderen Rumi en Sir ook onder de aanwezigen waren.

Ster advertentie
Ster advertentie