Entertainment

Jay-Z en Beyoncés dochter Blue Ivy ontvangt eerste twee gouden platen

foto: EPA
  1. Newschevron right
  2. Jay-Z en Beyoncés dochter Blue Ivy ontvangt eerste twee gouden platen

Blue Ivy is pas tien jaar oud, maar behaalt nu al successen waar veel artiesten alleen maar van kunnen dromen. Het wereldberoemde dochtertje van Jay-Z en Beyoncé heeft namelijk twee gouden platen ontvangen voor haar gastbijdrages op de tracks Blue en Brown Skin Girl van Beyoncé.

Blue en Brown Skin Girl

Op de single Blue, die in 2013 op het album Beyoncé verscheen, deed de toen nog 1-jarige Blue Ivy de outro van het nummer. Op het in 2019 verschenen Brown Skin Girl kreeg ze de eer om zowel tijdens de intro en outro het refrein van de track te zingen.

De twee gouden platen die Blue Ivy heeft ontvangen, zijn niet de enige mijlpalen die ze in haar jonge leven heeft bereikt. Zo won ze vorig jaar namelijk ook een grammy voor Best Music Video voor haar rol in de videoclip van Brown Skin Girl.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Jongste persoon met een hitnotering

Hoewel Blue nog maar een jaar oud was toen ze een gastbijdrage leverde op de single Blue, verscheen ze al veel eerder op een track van haar vader. Jay-Z bracht begin 2012 namelijk de single Glory uit waarop de toen twee dagen oude Blue Ivy babygeluidjes maakt. Daarmee is ze de jongste persoon ooit in de VS met een hitnotering. Het ziet er dan ook naar uit dat Blue Ivy in de voetsporen van haar ouders treedt en vrolijk verdergaat met records verbreken.

Ster advertentie
Ster advertentie