Entertainment

Regisseur 6ix9ine-docuserie noemt de rapper "echt een vreselijk mens"

foto: YouTube: Showtime
  1. Newschevron right
  2. Regisseur 6ix9ine-docuserie noemt de rapper "echt een vreselijk mens"

Karam Gill, de regisseur van de aankomende docuserie over 6ix9ine, heeft niet veel goeds te zeggen over de 24-jarige rapper uit Brooklyn. In een interview met Page Six noemt hij hem een "verschrikkelijk mens die verschrikkelijke dingen heeft gedaan". Volgens de regisseur zullen kijkers geshockeerd zijn bij het zien van Supervillain: The Making of Tekashi 6ix9ine.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Berekenend

Dat 6ix9ine een heleboel verkeerde dingen gedaan heeft, is inmiddels wel bekend. Toch denkt regisseur Karam Gill dat zijn documentaire, waarvan deze week de trailer uitkwam, mensen zal verrassen. "Ik denk dat kijkers geshockeerd zijn als ze zien hoe berekenend de rapper is", zegt hij. "Tekashi is iemand die nooit iets per ongeluk heeft gedaan online. Elke klik, elk woord en elke actie online was zorgvuldig ontworpen om een reactie uit te lokken."

Hoewel Gill 6ix9ine nooit in het echt heeft ontmoet, denkt hij dat hij met maken van de docu genoeg informatie heeft verzameld om te oordelen dat de rapper een slecht persoon is. "Vanuit een algemeen perspectief houdt hij ervan om mensen op te fokken en ze te ergeren, iets dat van nature een reactie uitlokt." Juist daarom vond Gill het belangrijk deze docuserie te maken; "Ik realiseerde me dat het een extreem belangrijk verhaal is. Het werpt een licht op waar we nu staan als cultuur. We leven in een tijdperk van gefabriceerde beroemdheden, waar mensen online neppe persoonlijkheden kunnen creëren en beroemd kunnen worden zonder enig talent of moraal. Tekashi's verhaal is precies dat: hij is iemand die zich realiseerde wat de kracht is van een eigen platform."

Supervillain: The Making of Tekashi 6ix9ine is vanaf 21 februari te zien op Showtime.

Niet Blij

6ix9ine is niet zo blij met de docuserie waar hij zelf op geen enkele manier aan heeft meegewerkt, zo laat zijn advocaat Lance Lazzaro weten aan TMZ. Larazzo zegt dat Karam Gill het "honderd procent fout" heeft in zijn oordeel over 6ix9ine. Iedereen die Tekashi kent, weet volgens Larazzo dat de rapper juist een groot hart heeft. De advocaat raadt de regisseur aan zich meer te focussen op de positieve dingen die 6ix9ine doet, zoals het helpen van "jonge mensen die doodgaan aan kanker".

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie