Entertainment

6ix9ine beweert: 'Geen verschil tussen mij en Tupac'

foto: YouTube @6ix9ine/YouTube @2Pac
  1. Newschevron right
  2. 6ix9ine beweert: 'Geen verschil tussen mij en Tupac'

6ix9ine heeft weer eens een opvallende uitspraak gedaan. De rapper beweert namelijk dat hij en Tupac, een van de meest succesvolle rappers ooit, op hetzelfde level zitten.

6ix9ine vs Tupac

In een interview met The New York Times vraagt de interviewer of Tekashi zich realiseert dat zijn acties in het verleden niet bepaald een goed voorbeeld stellen voor de jeugd. De rapper besluit dan om zichzelf met Tupac te vergelijken. "Nou, Tupac Shakur was toch ook veroordeeld voor verkrachting. Is hij geliefd of gehaat? Geliefd juist! Wat is het verschil tussen mij en Tupac?" Volgens Tekashi is dat er niet.

Diepgaande muziek vs Party-muziek

De interviewer verwerpt die bewering en claimt vervolgens dat Tupac, die in 1994 veroordeeld werd tot een gevangenisstraf van 18 maanden voor seksueel misbruik, na zijn veroordeling met diepgaande muziek kwam. De muziek van Tupac bracht veel jongeren op het rechte pad, doordat hij reflecteerde op zijn fouten en besloot het roer om te gooien. De muziek van 6ix9ine beschrijft de interviewer daarentegen als 'turn-up muziek', zonder enige diepgang.

'Blijf op mij haten!'

Tekashi raakt dan lichtelijk geïrriteerd en verdedigt zijn muziek. "Ik moet het publiek voeden met wat relevant is in 2020. Er is geen verschil tussen mij en Tupac Shakur!" De regenboogkleurige artiest sluit vervolgens af met: "Blijf op mij haten, je weet toch dat je mij blijft volgen!"

Ster advertentie
Ster advertentie