Entertainment

5-jarige Drake had wedje voor 5 dollar met zijn vader dat hij succesvoller zou worden

foto: Instagram: @champagnepapi
  1. Newschevron right
  2. 5-jarige Drake had wedje voor 5 dollar met zijn vader dat hij succesvoller zou worden

Altijd fijn om een weddenschap te winnen toch? Een 5-jarige Drake had een behoorlijk groot zelfvertrouwen, blijkt uit een interview met zijn vader Dennis Graham. Die was te gast bij Nick Cannon's Mornings, een radioshow op een Amerikaanse radiozender en vertelde dat Drake op 5-jarige leeftijd met hem wedde dat hij succesvoller zou worden dan zijn vader.

succesvoller dan papa

Dennis Graham werkte vroeger als muzikant. Hij was drummer en acteerde af en toe. Drake had er maar liefst 5 dollar voor over, zo erg vertrouwde hij op zijn eigen talent dat hij een succesvolle artiest zou worden. "Hij zei: papa, ik ga meer muziek maken dan jij ooit gedaan hebt, meer films maken dan jij ooit in geweest bent...", vertelt Graham in de radioshow.

"Dus ik zei oké, laten we wedden. Ik wed voor 5 dollar dat je dat niet gaat doen. Je kunt mij niet verslaan. In 2009 heb ik hem terugbetaald."

dikke auto

Drake heeft de weddenschap uiteindelijk dus dik gewonnen van zijn vader, die hem de 5 dollar ook daadwerkelijk heeft gegeven. Daar is zijn vader inmiddels vast wel overheen: een jaar geleden kocht zijn zoon nog een dikke auto voor zijn vader.

Ster advertentie
Ster advertentie