Entertainment

Het lijkt erop dat DaBaby zijn Instagramaccount heeft verwijderd

foto: EPAfoto: EPA
  1. Newschevron right
  2. Het lijkt erop dat DaBaby zijn Instagramaccount heeft verwijderd

Het Instagramaccount van DaBaby lijkt plotseling verdwenen. Vorige week maakte de rapper via social media bekend dat zijn broer om het leven is gekomen door zelfmoord. DaBaby heeft echter verder niet bekendgemaakt of het verliezen van zijn broer de reden is dat hij offline is.

Na het overlijden van zijn broer heeft DaBaby via social media zijn fans aangespoord om goed op hun geestelijke gezondheid te letten en hulp te zoeken als dat nodig is. Hij gaf ook aan dat hij zelf hulp gaat zoeken om zijn trauma’s te verwerken.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Reden onbekend

Social media kunnen een grote invloed hebben op iemands geestelijke gezondheid. De afgelopen maanden hebben verschillende artiesten hun account verwijderd of op non-actief gezet en het lijkt erop dat DaBaby hetzelfde heeft gedaan. Hij heeft nog geen reden gegeven waarom hij offline is gegaan, al kunnen we goed begrijpen waarom hij zich in deze moeilijke tijd wil terugtrekken van social media.

Zelfmoordpreventie

Denk je aan zelfmoord of maak je je zorgen om iemand anders? Praten over zelfmoordgedachten kan anoniem: chat via 113.nl, bel 113 of via het gratis nummer 0800-0113.

Ster advertentie
Ster advertentie