Entertainment

Heftige knock-out en verrassende winnaars bij Boxing Influencers

foto: YouTube: Boxing Influencers
  1. Newschevron right
  2. Heftige knock-out en verrassende winnaars bij Boxing Influencers

Na maanden van trainen was gisteren het moment daar dat de strijders van Boxing Influencers het tegen elkaar opnamen in de boksring. Ook FunX-dj en -reporter Ouassima gooide alles in de strijd, maar ondanks haar goede voorbereiding ging de winst naar Tempation-verleidster Zwanetta.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Steven k.o.

Ook bij de mannen ging het los. Steven Brunswijk nam het op tegen Kazvibes en dat eindigde voor de Brabander in een knock-out in de derde ronde. Op zijn Instagram post hij een filmpje waarin hij vertelt dat hij "effe naar dromenland" ging.

"Ja ik heb geslapen, ja ik was even loesoe. Maar goed, ik ben sowieso al een beetje lui van mezelf, dus slapen kan ik wel."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

short maar sterk

De meest verrassende winnaar kwam toch wel voort uit het gevecht tussen YouTubers Hanwe en Ismail. Want hoewel Hanwe een flink stuk kleiner is dan Ismail, vocht hij zich met een aantal rake klappen naar een overtuigende winst.

Temptation-battle

In het gevecht tussen Temptation-aartsrivalen Alex en Niels was het Alex die zijn tegenstander tegen de grond wist te krijgen en als winnaar de ring uitstapte.

GRATEFUL?

Een bericht gedeeld door Alex Maas - Lifestyle Coach (@alexx.mass) op 15 Feb 2019 om 2:35 (PST)

Ster advertentie
Ster advertentie