Entertainment

Moeder Doja Cat zegt dat zangeres al lange tijd wordt mishandeld door broer

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Moeder Doja Cat zegt dat zangeres al lange tijd wordt mishandeld door broer

Doja Cat wordt al lange tijd fysiek en mentaal mishandeld. Althans, dat beweert haar moeder, die naar de rechter is gestapt om haar zoon aan te klagen. De broer van Doja Cat zou namelijk verantwoordelijk zijn voor de mishandelingen en zelfs de tanden van de rapper eruit hebben geslagen.

Doja Cat mishandeld door broer

Uit juridische documenten blijkt dat Deborah Elizabeth Sawyer (de moeder van Doja Cat) een huisverbod heeft aangevraagd tegen haar 30-jarige zoon Raman Dalithando Dlamini (de broer van Doja Cat). Dat meldt TMZ. Volgens de entertainmentsite komen in het dossier "ernstige beschuldigingen" naar voren.

De moeder van Doja Cat zegt dat de rapper volledige bescherming nodig heeft tegen Raman. Zo zou ze de afgelopen tijd snijwonden en blauwe plekken hebben opgelopen en zou hij haar tanden eruit hebben geslagen. Daarnaast zou een deel van de eigendommen van Doja Cat vernield en gestolen zijn. Los van de fysieke mishandelingen zou de broer van Doja Cat haar ook op andere manieren pijn doen. Volgens haar moeder behandelt hij haar op een "zeer vernederende manier" en voelt ze zich daardoor al lange tijd "onveilig" en "getraumatiseerd".

Haar moeder doet aanklacht

Ook haar moeder ontkomt niet aan het geweld van Raman. Zo zou ze het afgelopen jaar meerdere keren fysiek mishandeld en bedreigd zijn. Het meest recente incident vond volgens Doja Cat's moeder zelfs eerder deze maand nog plaats.

Op verzoek van Sawyer heeft de rechter Raman een verbod opgelegd om bij zijn moeder in de buurt te komen tot de rechtszaak van start gaat. De rechter maakte duidelijk dat Doja Cat een eigen verzoek moet indienen om dezelfde bescherming te krijgen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie