Entertainment

Doja Cat voelt zich niet begrepen: "Wanneer zei ik dat ik in Satan geloofde?"

foto: Youtube
  1. Newschevron right
  2. Doja Cat voelt zich niet begrepen: "Wanneer zei ik dat ik in Satan geloofde?"

Doja Cat heeft gereageerd op alle commotie rondom haar nummer Paint the Town Red. De zangeres werd namelijk gekoppeld aan satanisme door de videoclip. In een interview met Apple Music zegt ze klaar te zijn met dit narratief dat telkens wordt geschetst.

Satanist

Doja Cat is klaar met alle reacties waarin staat dat zij een satanist zou zijn. De rapper vertelt dat deze geruchten vooral opspeelden, nadat ze de videoclip van Paint the Town Red had uitgebracht. "Alleen omdat ik rood aan heb? Dat ik rood draag is een misdaad." Ze refereert hiermee naar de eerste helft van de videoclip waarin ze een rode lange jurk draagt en rode pupillen heeft. "Je kunt het interpreteren zoals jij het wil. Iedereen heeft het recht om dat te doen, maar dat hele gedoe dat ik een satanist zou zijn? Sorry, maar wanneer heb ik dat ooit gezegd? Wanneer heb ik hier überhaupt ooit iets over gezegd?"

De rapper vertelt dat ze het erg kwalijk vind dat dit wordt gezegd en dat de reacties respectloos zijn. "Het nummer was een van de meest belangrijke momenten voor mij en mensen schreven het af als satanisme."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Obsessieve cultuur

In het interview spreekt ze ook over het nummer F*ck the Girls dat op haar album Scarlet staat. Ze zegt hiermee te reageren op de fancultuur op Twitter waarin er obsessief wordt gereageerd op bekende vrouwen. "Vrouwen worden 'moeder' genoemd en er wordt verwacht dat zij alles maar geven in plaats van dat ze gewoon zichzelf kunnen zijn. Met dit nummer zeg ik eigenlijk gewoon 'f*ck jullie en f*ck die fancultuur."

Ster advertentie
Ster advertentie