Entertainment

Blac Chyna stopt met OnlyFans: "Ik ben veel meer waard"

foto: EPA
  1. Newschevron right
  2. Blac Chyna stopt met OnlyFans: "Ik ben veel meer waard"

Blac Chyna stopt met OnlyFans. Dat maakt ze bekend in de meest recente aflevering van The Jason Lee Show. De influencer was in 2021 nog een van de grootste verdieners van het platform. Chyna wist met haar pikante foto's en video's 20 miljoen dollar per maand binnen te slepen.

Veranderingen

Ondanks dat de verdiensten vanuit het platform Chyna haar grootste bron van inkomsten zijn, heeft ze toch besloten te stoppen. Ze vertelt Lee dat ze dit voornamelijk doet voor haar zoontje King, die ze samen kreeg met haar ex Tyga. Hij begint namelijk steeds ouder te worden en krijgt steeds meer mee van wat zijn ouders doen, zo vertelt Chyna. De influencer heeft naast King nog een dochter genaamd Dream, die zij samen kreeg met Rob Kardashian.

Chyna zegt dat ze niet alleen stopt met OnlyFans. "Ik ga alles aan mezelf veranderen", legt ze uit. "Alle dingen die ik altijd deed zijn verleden tijd. Ik weet nu dat ik veel meer waard ben dan dat. Ik heb belangrijkere dingen te doen."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

20 miljoen

Toen in 2021 naar buiten kwam dat Chyna tientallen miljoenen per maand verdiende met haar OnlyFans account geloofden veel mensen haar niet. Ook haar eigen moeder was op zijn zachts gezegd sceptisch. Zo zei ze destijds in een interview: "Als een b**** 20 miljoen dollar per maand verdient met OnlyFans en je je moeder nog steeds laat hosselen op de hoek van de straat, dan is er iets mis met je."

Toch bleek het dat haar inkomsten echt zo hoog waren als Chyna liet geloven. Met haar 20 miljoen dollar per maand versloeg ze onder andere Bella Thorne, die 'slechts' 11 miljoen dollar per maand binnenhaalde, en Cardi B, die het moest doen met 9 miljoen dollar.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie