FunX

Van OnlyFans tot het verkopen van scheten: dit waren de meest virale verhalen van 2022

foto: YouTube: Drake / RTL XL / AFP / Instagram: @laurifvr
  1. Newschevron right
  2. Van OnlyFans tot het verkopen van scheten: dit waren de meest virale verhalen van 2022

Het jaar zit er bijna op en dat betekent dat het tijd is voor een duik in het archief van 2022. Check hieronder een overzicht van de meest virale verhalen van het jaar. Van Snoop Dogg's bluntdraaier tot OnlyFans-modellen en van een vrouw die haar scheten verkocht tot de penislengte van Pete Davidson: het kwam in 2022 allemaal voorbij.

1. Ewout reist met OnlyFans-model Anna naar Los Angeles: "Ik verdien 30k per maand"

In een aflevering van de reportageserie Ewout reisde Ewout Genemans af naar pornohoofdstad Los Angeles om te onderzoeken hoe het er in tijden van OnlyFans aan toegaat in de industrie. Ook volgde hij model Anna, die samen met haar partner, Temptation Island-deelnemer Gregory, erotische beelden deelt op zo'n betaald platform.

Anna begon haar carrière als lingeriemodel en maakte vervolgens de overstap naar erotische content. "Ik dacht altijd: ik ga echt niet naakt in beeld, dat is smerig. En nu sta ik daar toch." Anna en haar partner geven aan in een maand samen ongeveer 35 tot 40 duizend euro te verdienen met de pikante foto's en filmpjes. En op die manier zoveel geld verdienen, werkt verslavend, geeft Anna toe. "Ik denk dat er veel meer mensen zijn die dit willen, maar dat ze bang zijn voor meningen van buitenaf."

2. Noureddine kreeg een boete, maar maakte bijzondere deal met politieagent

Als je door de politie een boete krijgt uitgedeeld, kom je daar meestal niet zo makkelijk meer onderuit. Toch wist Noureddine een bijzondere deal te sluiten met de agent die hem bekeurde voor het scooterrijden zonder helm. In een bericht dat viral ging op LinkedIn legde hij uit met welk idee hij een positieve draai aan de situatie wist te geven.

Noureddine vertelde in zijn bericht dat hij staande werd gehouden, omdat hij op een elektrische deelscooter reed zonder helm. "Ik was in de veronderstelling dat een helm op deze scooter niet verplicht was, maar dat bleek dus wel zo te zijn." De agent had begrip voor zijn verwarring, maar schreef toch een boete voor. "En een flinke ook." Noureddine besloot de agent vervolgens een voorstel te doen. "'Laten we het bedrag van de boete doneren aan een goed doel'. De agent was even stil en zei: 'Nog nooit meegemaakt dit, maar ja, laten we dat doen.'"

3. Vrouw die voor 45.000 euro per week scheten verkocht in ziekenhuis beland

Stephanie Matto ging viraal op social media, omdat ze 45.000 euro per week verdiende met het verkopen van haar scheten in een potje. De interesse naar een wind van de realityster bleef toenemen, maar haar lichaam kon de grote vraag blijkbaar niet bijbenen. De 31-jarige Stephanie produceerde tot wel 50 potjes aan scheten per week en belandde daardoor in het ziekenhuis.

Op het eerste oog lijkt de business van Stephanie best eenvoudig: een beetje scheten laten in een potje en daar geld mee verdienen. Ze heeft al eens op TikTok gedeeld hoe haar dag als fartrepeneur eruit ziet en daaruit blijkt dat ze toch behoorlijk wat bonen, eieren, muffins en proteïneshakes moet nuttigen, voordat ze aan de slag kan gaan. Zonder goede voeding, geen goede scheten. Haar businessplan heeft haar echter bijna haar leven gekost.

4. Charlamagne over Ye: "Hij schreeuwde tegen me over de penislengte van Pete Davidson"

Charlamagne deed in de podcast Brilliant Idiots opmerkelijke onthullingen over Ye. Dat deed hij nadat de muzikant zich bij Drink Champs uitsprak over Charlamagne. Volgens Kanye zei Charlamagne, host bij de radioshow The Breakfast Club, on air dat Kim een relatie met Pete Davidson nam, omdat hij een grotere penis heeft dan Ye. De radio-host, die goed bevriend is met Pete, zegt echter dat Ye zelf degene is die daarover begon en hij het nu enkel op de radio blijft herhalen om Ye te plagen.

"Mijn vrouw is buiten aan het neuken met een witte jongen met een penis van 10 inch (omgerekend ruim 25 centimeter) en jij wilt me niet helpen?", zou Ye tegen Charlamagne geschreeuwd hebben. Toen Ye dat zei, zou de radio-host in de lach geschoten zijn. Dat was voor Kanye reden om er nog een schepje bovenop te doen. "Ze heeft seks met een witte jongen met een penis van 10 inch en jij zegt dat het je vriend is? Ik dacht dat je bij onze cultuur hoorde."

5. Scheidsrechter stopt wedstrijd zodat speler vasten kan verbreken

Scheidsrechter Matthias Jöllenbeck legde dit jaar de wedstrijd tussen FC Augsburg en Mainz stil zodat een speler het vasten tijdens de ramadan kon verbreken. Het was de eerste keer ooit dat een scheidsrechter in de Duitse Bundesliga dit deed. Gedurende de vastenmaand eten en drinken moslims die meedoen aan de ramadan pas als de zon onder is.

In de 65e minuut van de wedstrijd legde scheidsrechter Jöllenbeck de wedstrijd stil, zodat Moussa Niakhaté van het moment gebruik kon maken om zijn vasten te verbreken. De verdediger greep het moment aan om uit twee verschillende bidons te drinken. De 26-jarige Niakhaté applaudisseerde vervolgens voor de scheidsrechter en rende naar Jöllenbeck toe om hem te bedanken door hem de hand te schudden. Daarmee schreven ze geschiedenis in de Bundesliga, want het was de eerste keer dat een wedstrijd werd stilgelegd om een ​​speler tijdens de ramadan het vasten te laten verbreken.

6. OnlyFans-model bereikt top 0,4 procent nadat volgers al haar beslissingen mogen bepalen

Laurie, een 23-jarige studente uit Frankrijk, bereikte dit jaar de top 0,4 procent op OnlyFans nadat ze de controle over haar leven volledig had overgedragen aan haar abonnees. Ze was pas een aantal weken lid van het platform, maar in plaats van enkel pikante foto's en video's te plaatsen, besloot ze "een concept dat nog niet eerder op het platform was gezien" te implementeren.

Sinds het aankondigen van haar initiatief heeft Laurie al een aantal ingrijpende veranderingen in haar leven gemaakt. Zo is ze gestopt met haar stage en heeft ze haar partner verlaten. Het concept is volgens Laurie vrij simpel. "Ik heb mijn fans de volledige regie over mijn leven gegeven. Elke beslissing van mijn leven, belangrijk of niet: mijn volgers bepalen."

7. Drake pakt grapjas op Instagram aan, volgt zijn vrouw en stuurt haar dm

Drake heeft een man op Instagram aangepakt die een ghostwrite-gerichte grap aan zijn adres maakte in de commentsectie van een Instagrampost. De Canadese rapper richtte zich op de partner van de man en stuurde haar een privébericht. "Ik ben net je meisje gaan volgen, omdat ze waarschijnlijk ongelukkig is en wel wat opwinding in haar leven kan gebruiken", liet Drake weten.

De dame in kwestie liet vervolgens via haar Instagramstory weten dat de Certified Lover Boy haar inderdaad is gaan volgen. Ook deelde ze een screenshot waarin te zien is dat Drake haar een privébericht stuurde met de tekst: "Ik ben er voor je schat". Een goede les voor een ieder die celebrities trollt op social media: pas op, voordat diegene ervandoor gaat met je partner.

8. Loren (20) verloor halve lichaam door heftruckongeluk: "Focus me op dingen die ik nog wel heb"

Ondanks dat het verhaal van de 20-jarige Loren Schauers erg ontroerend is, maakte zijn positiviteit dit jaar veel los bij mensen. Hij raakte drie jaar geleden betrokken bij een gruwelijk heftruckongeval waarbij zijn lichaam als het ware door tweeën werd gesneden. Ondanks zijn radicale levensverandering probeert de Amerikaan positief te blijven en maakt hij YouTube-video's samen met zijn vriendin om mensen te laten zien hoe het is om te leven zonder benen.

"Ik heb nu een heel eenvoudig leven vergeleken met hoe het vroeger was. Er ligt veel meer van te voren vast dan voorheen", aldus Loren. "Het duurde ongeveer drie maanden voordat ik besefte hoe gek en wonderbaarlijk het is dat ik nog leef. Mijn beste advies aan iedereen die iets ergs meemaakt: concentreer je niet op de dingen die je niet meer hebt, maar leef je leven to the fullest en focus je op de dingen die je nog wel hebt."

9. Snoop Dogg verhoogt het salaris van zijn bluntdraaier

Snoop Dogg staat vooral bekend als een diverse entertainer, maar maakte dit jaar ook naam als een goede werkgever. De rapper vertelde eerder al eens in gesprek met Howard Stern dat hij een professionele bluntdraaier in dienst had genomen die hij 50.000 dollar per jaar betaalt. "Ik heb geen tijd om blunts te draaien. Deze guy draait ze en stopt ze direct in mijn verpakking. Zijn timing is onberispelijk. En dat is natuurlijk ook zijn werk."

The Doggfather liet weten het salaris van zijn bluntdraaier, die meer verdient dan het gemiddelde inkomen in Amerika, verhoogd te hebben vanwege de stijgende prijzen in het land. "Inflatie. Het salaris is omhoog gegaan!"

10. Sterre confronteerde moeder van jongen (12) die om naaktfoto vroeg

Wanneer je ongewenste berichtjes in je dm krijgt waarin mensen je vragen om naaktfoto's, kun je verschillende dingen doen. Je kunt het negeren, rapporteren of een boze reactie terugsturen, maar Sterre besloot het anders aan te pakken. Toen zij voor de zoveelste keer zo'n ongepast verzoekje kreeg, besloot ze de moeder van de verzender te confronteren. De jongen bleek namelijk pas twaalf jaar oud.

Aan Sander en Vonneke vertelde Sterre dat ze dagelijks veel berichtjes krijgt waarin mensen om foto's vragen. Daar reageert ze normaal gesproken niet op, maar ze bedacht dat het dit keer wel goed materiaal voor een TikTok-video zou zijn. "Deze jongen had gewoon een openbaar profiel met foto's van zichzelf, dus dat maakte het wel makkelijk. Het was echt een kind van net twaalf. Bij z'n getagde foto's stond een foto van z'n moeder, dus ik heb het gesprek naar z'n moeder doorgestuurd en daar een TikTok over gemaakt."

Ster advertentie
Ster advertentie