Entertainment

Snoop Dogg verhoogt het salaris van zijn bluntdraaier

foto: Shutterstock
  1. Newschevron right
  2. Snoop Dogg verhoogt het salaris van zijn bluntdraaier

Snoop Dogg staat vooral bekend als een diverse entertainer, maar begint nu ook naam te maken als een goede werkgever. De rapper heeft laten weten het salaris van zijn bluntdraaier, die meer verdient dan het gemiddelde inkomen in Amerika, verhoogd te hebben vanwege de stijgende prijzen in het land.

Bluntdraaier

Snoop Dogg vertelde in gesprek met Howard Stern dat hij een professionele bluntdraaier in dienst had genomen die hij 50.000 dollar per jaar betaalt. "Ik heb geen tijd om blunts te draaien. Deze guy draait ze en stopt ze direct in mijn verpakking. Zijn timing is onberispelijk. En dat is natuurlijk ook zijn werk."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Arbeidsvoorwaarden

Snoop ging verder met zijn uitleg en ging dieper in op de functie. "Het is gewoon echt zijn beroep, wat hij letterlijk op zijn cv kan zetten. Als mensen vragen wat hij doet, zal hij zeggen: 'Ik ben een bluntdraaier'. Oh wacht, nog beter: 'Ik ben een PBR, een professionele bluntdraaier'. Snoop deed tijdens het interview ook uitspraken over de arbeidsvoorwaarden. "Als je goed bent in iets dat ik nodig heb, neem ik je gewoon aan. Het salaris ligt tussen de 40.000 en 50.000 dollar per jaar, maar daar blijft het niet bij. Je krijgt gratis wiet en al je extra kosten worden vergoed. Alles wat ik gratis krijg van mensen, gaat naar hem toe. Zelfs als ik gratis kleding krijg, check ik of ik wat aan hem kan geven."

Inflatie

Afgelopen maandag tweette Uberfacts dat Snoop een eigen bluntdraaier in dienst heeft die tussen de 40.000 en 50.000 dollar per jaar verdient. De rapper greep die kans aan om te laten zien wat voor betrokken werkgever hij is en liet weten dat het salaris van de bluntdraaier inmiddels is verhoogd vanwege de stijgende prijzen in het land. "Inflatie. Het salaris is omhoog gegaan!"

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie