Entertainment

Snoop Dogg over Super Bowl halftime show: ''Jay-Z dreigde te stoppen''

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Snoop Dogg over Super Bowl halftime show: ''Jay-Z dreigde te stoppen''

In een interview met Tidal vertelt Snoop Dogg dat Jay-Z de samenwerking met NFL dreigde te stoppen als de rappers niet volledig zichzelf konden zijn tijdens de halftime show van de Super Bowl. De show werd uiteindelijk een groot succes en de organisatie kreeg veel lovende reacties, maar volgens Snoop had het niet veel gescheeld of het feestje was niet doorgegaan.

Legendarisch

Tijdens de halftime show van de Super Bowl dit jaar werd het podium gedomineerd door legendarische hiphop-artiesten. Met optredens van Dr. Dre, Kendrick Lamar, Mary J. Blige, Snoop Dogg, 50 Cent, Anderson Paak en Eminem werd de performance zelfs de 'beste halftime show ooit' genoemd.

Wees jezelf

Het had volgens Snoop Dogg echter niet veel gescheeld of de show had nooit plaatsgevonden. De rapper legt aan Tidal uit dat Jay-Z er hard voor heeft moeten vechten om de legendarische artiesten op het podium te krijgen. ''Ik hou van hem. Hij is echt voor ons aan de slag gegaan.'' Een van de bezwaren van de NFL was volgens Snoop dat de artiesten gang-gerelateerde kleding zouden dragen.

De artiesten waren met elkaar in overleg om te zoeken naar een oplossing, maar Jay-Z wilde de show enkel doen als de artiesten zichzelf konden zijn op het podium. ''Draag wat de f*ck je wil dragen, bro. We got this. Wees jezelf, dat is het allerbelangrijkste. De rest regel ik'', zou Jay-Z tegen Snoop hebben gezegd. ''Hij heeft de NFL uiteindelijk een ultimatum gesteld en liet niet met zich sollen. 'F*ck wat jullie vinden. Deze artiesten treden op of ik stop ermee, kies maar', zei Jay-Z tegen de organisatie.''

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie