Entertainment

Charlamagne over Ye: "Hij schreeuwde tegen me over de penislengte van Pete Davidson"

foto: YouTube: Kanye West
  1. Newschevron right
  2. Charlamagne over Ye: "Hij schreeuwde tegen me over de penislengte van Pete Davidson"

Charlamagne heeft in de podcast Brilliant Idiots gereageerd op uitingen van Ye bij Drink Champs. Volgens Kanye zei Charlamagne, host bij de radioshow The Breakfast Club, on air dat Kim een relatie met Pete Davidson nam, omdat hij een grotere penis heeft dan Ye. De radio-host, die goed bevriend is met Pete, zegt echter dat Ye zelf degene is die daarover begon en hij het nu enkel op de radio blijft herhalen om Ye te plagen.

Pete negatief neerzetten

De lengte van Pete's geslachtsdeel werd volgens Charlamagne aangehaald door Ye tijdens een telefoongesprek in november. "De ruzie met Kanye ontstond afgelopen jaar. Hij probeerde me in feite aan boord te krijgen om iemand die een goede vriend van me is, Pete Davidson, negatief neer te zetten."

De host van The Breakfast Club vertelt dat Ye niet accepteerde dat hij hem niet wilde helpen. "Hij zei: 'We moeten de nieuwe Marilyn Monroe redden', waarmee hij Kim bedoelde. Ik zei tegen hem: 'Je weet dat Pete mijn mattie is, toch?'"

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Penis van 10 inch

Volgens Charlamagne begreep Ye niet dat hij het voor Pete opnam. "Mijn vrouw is buiten aan het neuken met een witte jongen met een penis van 10 inch (omgerekend ruim 25 centimeter) en jij wilt me niet helpen?", zou hij toen geschreeuwd hebben.

Toen Ye dat zei, zou Charlamagne in de lach geschoten zijn. Dat was voor Kanye reden om er nog een schepje bovenop te doen. "Ze heeft seks met een witte jongen met een penis van 10 inch en jij zegt dat het je vriend is, terwijl je bij de cultuur zou moeten horen", schreeuwde hij.

Meester-manipulator

Charlamagne legt vervolgens uit waarom hij de lengte van Pete's geslachtsdeel op de radio blijft herhalen. "Dat doe ik alleen omdat ik weet dat het wat met hem doet. In het 'Drink Champs'-interview doet hij net of hij niet weet waar het vandaan komt, terwijl hij er zelf tegen mij over begonnen is. Die man is een meester-manipulator."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie