OMG

Vrouw verkoopt scheten in potje en verdient 45.000 dollar in een week

foto: TikTok: @stepankamatto
  1. Newschevron right
  2. Vrouw verkoopt scheten in potje en verdient 45.000 dollar in een week

Vaak wordt snel geld verdienen geassocieerd met illegale praktijken. Gelukkig hoeft dat niet altijd zo te zijn. Dat weet ook de Amerikaanse realityster Stephanie Matto, die inmiddels goud geld verdient door haar scheten in potjes te verkopen aan vreemden.

Geur absorberen

Stephanie, die bekend is uit de realityshow 90 Day Fiancé, laat in een filmpje op Instagram zien hoe zij haar 'motor' opstart. Zo eet ze voor de perfecte scheten onder meer bonen, eiwitrijke muffins en hardgekookte eieren. Daarnaast drinkt ze graag proteïneshakes. "Terwijl ik wacht tot mijn scheten zich ontwikkelen, lees ik graag een boek. Zodra het tijd is, ga ik aan het werk."

Om de scheten lekker door te laten meuren in het potje, stopt Stephanie er nog wat bloemblaadjes in. "Ik heb het gevoel dat ze de geur absorberen en de geur daardoor langer blijft hangen", vertelt ze. "Zodra ik eindelijk klaar ben met mijn potje, schrijf ik ook nog een persoonlijk berichtje."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

45.000 dollar

Een week na het delen van die video deelde Stephanie een filmpje met nieuwe informatie. Daarin vertelde ze dat ze in een week maar liefst 45.000 dollar heeft verdiend. Ook beantwoordde ze vragen van fans. "Waarom mensen graag mijn scheten kopen? Ik denk dat het door mijn leuke persoonlijkheid komt en omdat ik sexy ben."

Motivatie

Zit je er na dit verhaal aan te denken om hetzelfde als Stephanie te doen, maar twijfel je nog een beetje? Dat is uiteraard begrijpelijk. Daarom heeft ze nog wat motiverende woorden: "Heb gewoon plezier en laat je niet judgen door mensen. Het is een business. Je verdient er geld mee en je doet niemand pijn."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie