FunX

'Ik kan de stinkende scheetjes van mijn vriendin niet verdragen'

foto: Shutterstock
  1. Newschevron right
  2. 'Ik kan de stinkende scheetjes van mijn vriendin niet verdragen'

Het zijn moeilijke dagen voor de 22-jarige Jeremy. Hij heeft nogal last van een luchtig probleem waar hijzelf niet luchtig mee kan omgaan. "Mijn vriendin is echt een lieve meid en we hebben nu ongeveer een relatie van een jaartje. Ze voelt zich dus ook steeds meer op haar gemak bij mij. Soms iets teveel. Zo laat ze best vaak boeren en stinkende scheten waar ik bij ben. Daar doet ze lacherig over, maar ik vind het totaal niet grappig. Laatst liet ze zelfs een boer waar mijn ouders bij waren. Ik schaamde me kapot!" Gelukkig kreeg Jeremy wat advies tijdens Dating Dilemma in Start met Fernando.

1. "Koop een luchtverfrisser"

Lesley komt meteen met een geniaal idee, namelijk het kopen van een luchtverfrisser. "Spuit die gewoon elke keer in haar richting als zij een boer of scheet laat en dan kapt ze er vanzelf mee."

2. Het attractiepark

Ricardo is wel héél savage. Damn. "Zeg tegen haar dat jullie naar een attractiepark, rij vervolgens naar de plaatselijke vuilnisbelt en zeg: 'Kijk, hier ruik jij nou elke keer naar.'"

3. Lekker direct

Jelaisa laat via de app weten dat ook zij gewoon scheetjes laat waar haar vriend bij is. Dat weerhield haar er niet van om Jeremy toch advies te geven. "Laat gewoon onverwacht een scheet in haar gezicht en misschien stopt ze ermee." Ja, of ze dumpt je meteen...

4. De tegenaanval

Alex is een van die guys die je mee moet nemen als er een schetenoorlog uitbreekt. "Als zij schiet, moet je gewoon tien keer harder terugschieten."

5. Gewoon accepteren en incasseren

Iris vindt dat iedereen gewoon scheetjes mag laten in een relatie. Zo deed zij dat ook bij haar ex die Iris en al haar scheetjes accepteerde. "Ik ga toch niet met buikpijn lopen?!"

Ster advertentie
Ster advertentie