FunX

"Mijn vriendin scheert haar benen niet meer en daar ben ik niet blij mee"

foto: Shutterstock
  1. Newschevron right
  2. "Mijn vriendin scheert haar benen niet meer en daar ben ik niet blij mee"

Het zijn zware dagen voor de 23-jarige Jaimy. Hij verveelt zich dood omdat hij thuis in quarantaine zit, maar hij heeft ook een probleempje met zijn chick die hij graag wil delen met Fernando. "Mijn vriendin denkt dus, omdat ze thuis is en niemand meer ziet, dat ze haar lichaamshaar niet meer hoeft te scheren. Haar benen zijn kaolo behaard en ook haar oksels beginnen op een pakje shag te lijken. Ze draagt ook bijna elke dag dezelfde vieze outfit en heeft geen schaamte. Ik ben hier niet blij mee." Jaimy heeft advies nodig en gelukkig kreeg hij die ook!

"Mijn vriendin scheert haar benen niet meer en daar ben ik niet blij mee"

1. "Scheer je ballen"

Ryan is meer het type dat denkt van: voor wat, hoort wat. "Doe relax, scheer je ballen helemaal glad en zeg met een grappige, maar serieuze toon: 'Kijk babe, nu moet jij je benen ook even doen.'"

2. Dokter Love

Yolanda belde naar de studio en gaf een slimme tip aan Jaimy: "Gooi haar kleren gewoon in de wasmachine als ze slaapt." En die beharing dan? Gelukkig heeft Yolanda een rijke fantasie en komt ze met een bijzonder avontuurlijke tip. "Verkleed je gewoon als 'Dokter Love' en geef haar meteen een scheerbeurt. Dan heb je nog een beetje actie en je bent van je probleem af." Geen idee hoe dat eruit moet komen te zien, maar wie weet. Het zijn toch weer twee vliegen in één klap.

3. "Gewoon laten staan"

Lise vindt dat Jaimy en zijn vriendin dit gewoon bespreekbaar moeten maken. Zelf vindt ze het ook vies, maar Lisa is van mening dat iedereen simpelweg anders is. "Als zij zich niet wil scheren omdat ze dat mooi vindt, moet ze dat gewoon kunnen laten staan toch? Ikzelf snap het niet, maar ken meerdere vrouwen die dat hebben." Oftewel: Jaimy heeft gewoon pech dat zijn vriendin haar okselhaar ook kan kammen.

4. Zelfreflectie

Volgens Mo moet Jaimy gewoon gebruikmaken van de viezigheid van zijn vriendin en haar hetzelfde mee laten maken als wat hij meemaakt. "Gewoon net zo vies zijn als je partner zodat ze hopelijk een goede zelfreflectie krijgt."

5. "Anderhalve meter"

De allerlaatste tip komt van Regi. Die is kort, maar krachtig: "Mijn advies is: anderhalve meter afstand houden!"

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie