OMG

Man heeft last van 'extreme scheten', blijkt lintworm van 18 meter te hebben

foto: Facebook: ศูนย์วิจัยโรคปรสิต Parasitic Disease Research Centerfoto: Facebook: ศูนย์วิจัยโรคปรสิต Parasitic Disease Research Center
  1. Newschevron right
  2. Man heeft last van 'extreme scheten', blijkt lintworm van 18 meter te hebben

Last van extreme scheten? Misschien moet je dan toch even naar de dokter. Een 67-jarige man uit Thailand kan het beamen. Hij besloot toch maar eens naar het ziekenhuis te gaan omdat hij last had van extreme scheten en buikpijn. Hij bleek uiteindelijk een lintworm van 18 meter in zijn lichaam te hebben.

De grote verlossing

Vanuit het ziekenhuis werd een monster van zijn ontlasting opgestuurd naar een speciaal researchcentrum voor parasitaire ziekten. Uit de testresultaten bleek het monster uiteindelijk 28 eitjes van een lintworm te bevatten.

De man kreeg voor het slapengaan ontwormingsmedicijnen en begon de volgende ochtend meteen aan de grote verlossing door iets uit te poepen wat zelfs de dokters nog nooit hadden gezien: een lintworm van maar liefst 18 meter.

Langste in laatste 50 jaar

Volgens de dokters die de man behandelden, is het de langste lintworm die in de laatste 50 jaar is gemeten in Thailand. De man werd uiteindelijk aangeraden om zijn eetgewoonten aan te passen, aangezien hij de lintworm opliep door rauw rundvlees te eten.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie