OMG

Man (35) beschuldigd van mishandeling nadat hij scheet liet in Uber

foto: Lutsenko_Oleksandr (Shutterstock)foto: Lutsenko_Oleksandr (Shutterstock)
  1. Newschevron right
  2. Man (35) beschuldigd van mishandeling nadat hij scheet liet in Uber

Denk voortaan twee keer na voordat je een scheet laat in een Uber. Je kunt er zomaar een rechtszaak mee riskeren. De 35-jarige James Mallett uit Engeland kan erover meepraten. Het liep namelijk helemaal uit de hand toen hij een scheet liet in een Uber. Nu wordt hij beschuldigd van mishandeling.

Niet de enige die op het gas trapte

Het incident gebeurde vorige jaar in november toen een dronken Mallett, samen met drie vrienden, onderweg was naar een nachtclub. De chauffeur, Aleksander Bonchev, was na een tijdje niet blij toen hij ineens merkte dat hij niet de enige was die op het gas trapte. Het was voor de chauffeur de druppel, nadat hij eerder die avond al met meerdere vervelende klanten te maken had.

Vechtpartij

Bonchev verzocht Mallett de auto onmiddellijk te verlaten, waarna een boze Mallett de chauffeur sloeg. Voor de chauffeur, die uit zelfverdediging terugsloeg, had de vechtpartij grote gevolgen. Zo kon hij niet meer voor Uber werken, omdat hij zijn vinger had gebroken. Doordat hij zijn baan verloor, kon hij niet meer betalen voor zijn auto en werd hij dakloos. Hij keerde vervolgens noodgedwongen terug naar zijn thuisland Bulgarije.

Mishandeling

Mallett werd uiteindelijk schuldig bevonden aan mishandeling en veroordeeld tot een gevangenisstraf van zes maanden, met een opschorting van achttien maanden. Ook moet hij 500 pond aan schadevergoeding betalen en krijgt hij een taakstraf van 120 uur.

Ster advertentie
Ster advertentie