Entertainment

Waarom Ciara make-uploze foto deelt en fans oproept hetzelfde te doen

foto: Instagram: Ciara
  1. Newschevron right
  2. Waarom Ciara make-uploze foto deelt en fans oproept hetzelfde te doen

Ciara geeft zichzelf bloot op Instagram door een selfie te posten waarop ze haar pure zelf is. Zonder mooie lange haren en make-up waar ze zich onder kan verschuilen. Ook roept de zangeres haar fans op om hetzelfde te doen onder de #BeautyMarks.

"Kwetsbaar. Met mijn schoonheidsvlekjes en meer. De echte ik...en ik hou ervan. Eindelijk kan ik mezelf echt accepteren! Het voelt goed."

nieuw album

Met of zonder make-up, Ciara blijft een beeldschone vrouw. Maar echte zelfacceptatie kan nog best lastig zijn en daar gaat het haar om. Met de nieuwe #BeautyMarks-challenge die de zangeres in het leven geroepen heeft, promoot ze haar gelijknamige album die 10 mei uitkomt. Daarop staan onder andere de nummers Level Up en Thinkin Bout You.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Acceptatie voelt goed!

Nadat Ciara haar fans vroeg om kwetsbare en make-uploze foto's van zichzelf te delen, werd daar natuurlijk meteen gehoor aan gegeven.

"Ik heb letterlijk ruim 40 foto's genomen om deze #BeautyMarks naturelfoto voor Ciara te schieten!!! Ik had niet gedacht dat het zo moeilijk zou zijn om een foto van mezelf te accepteren zonder make-up en weave. Reality check! Maar hier is ie dan! Ik moedig iedereen aan om hetzelfde te doen... Ik voel me in ieder geval iets meer gesterkt deze ochtend."

"Ik heb geen idee wie het nodig heeft om dit te horen, maar jezelf accepteren voelt zo goed!"

"Ik ga niet voor je liegen, maar ik heb wel even de tijd nodig om mijn grijze haren te accepteren."
Ster advertentie
Ster advertentie